Никола Груевски: Няма да се оттегля като лидер на партията

Никола Груевски: Няма да се оттегля като лидер на партията
YouTube
A A+ A++ A

"Не планирам да се оттегля от лидерския пост. Ние спечелихме и получихме най-много гласове на последните избори. Аз имам дълг към гражданите, които ни подкрепиха да продължим борбата за едно по-добро бъдеще за Македония", заяви лидерът на ВМРО-ДПМНЕ и бивш премиер Никола Груевски при визитата си в Охрид, предаде Нова телевизия.

Коментарът му бе заради множеството публикации, че ще бъде сменен от ръководния пост, след като не е успял да състави правителство.

Според него "този въпрос се повдига от неговите политически опоненти и медиите, които са близки до тях, защото искат да се стигне до промяна в ръководството на партията".

"Ясно е, че те искат да се стигне до промяна, защото се страхуват от това ръководство. Те знаят, че ще загубят следващите избори, както загубиха и досегашните", каза още Груевски.

Според него оставка трябва да подаде лидерът на СДСМ Зоран Заев, защото е загубил изборите и през 2014, и през 2016 година. Самият той преди двата вота обеща да подаде оставка, ако загуби изборите, припомни Груевски.

#Никола Груевски #Македония

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »