Михаил Миков: Не очаквам още оставки в БСП

Михаил Миков: Не очаквам още оставки в БСП
БНТ
A A+ A++ A

Големият въпрос - основателно или не Георги Гергов е изваден от Изпълнителното бюро на БСП се предхожда от един друг въпрос - каква сделка беше направена, за да влезе той в Изпълнителното бюро. Сделката е ясна - обещания, коментира в ефира на БНТ бившият лидер на БСП Михаил Миков. Формирането на ръководството на партията със сделки, а не на принципна основа очевидно днес предизвикват трусове при разместването и разплитането.

Михаил Миков, бивш председател на БСП: Абсолютен прецедент е, че БСП има само един зам.-председател и нарушение на устава. Партията функционира така година след Конгреса, защото ангажиментите и сделките не са били оформени и очевидно е трябвало по-дълъг период, за да се стигне до сегашния момент, когато се намира повод тези сделки да не се изпълнят.

Миков заяви, че не очаква още оставки в Изпълнителното бюро, защото конструкцията на взаимно крепене е в основата на функционирането на ръководството. Възможно е една голяма част от членовете на Изпълнителното бюро, които са народни представители, по предложение на председателя да бъдат извадени, така и други сделки и отношения да бъдат разтурени.

По думите на Миков, засега фактите показват, че сделките са за обещавани постове.

Михаил Миков, бивш председател на БСП: Раздаваха се министерски постове преди изборите. Чудо беше. Сега това няма значение, защото резултатите от изборите показват, че е било твърде прибързано това разпределение.

#БСП #Михаил Миков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"