Нинова: Парламентът няма да си изкара мандата

Нинова: Парламентът няма да си изкара мандата
Източник: YouTube
A A+ A++ A

Смятам, че този парламент и това мнозинство няма да изкара 4-годишен мандат. Твърде много отстъпления от обещания, което води до разочарование, много хора ще останат недоволни. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред Нова тв.

„Прекалено голям компромис за партии и личности, които до вчера бяха нетърпими една към друга – националисти с антиевропейско, антинатовско поведение и граждани за европейско развитие на България“, обясни тя. На въпрос дали с думите, че мачът не е свършил и се намират в полувреме, намеква за нови избори Корнелия Нинова посочи: „Намеквам, да. Да си го кажем директно – говоря за нови избори“. Според нея предстоят разправии и пазарлъци за постове и министерства, пише Труд.

„При една критична ситуация в света, в Европа и на Балканите това мнозинство няма да бъде стабилно. Те са на ръба, 122 души, това не е стабилност“, заяви лидерът на БСП. На въпрос каква оценка ще даде на кабинета Герджиков по 6-балната система лидерът на БСП коментира: „Обикновено на този въпрос отговарям – когато кабинетът си тръгне ще му дадем оценка, но сега ще отговоря – 4“. „Не изнесоха истината за завареното положение в държавата. Вероятно приеха, че това би било реваншизъм или намеса в изборите. Обществото ни има нужда от истината. В същото време уволнява, когато му се пускат политически смс-и“, каза още Корнелия Нинова.

#Корнелия Нинова #Европа #БСП #разочарование #компромис

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"