Милева за активите на ЦСКА: Аз прекратих търга, това е моето решение

Милева за активите на ЦСКА: Аз прекратих търга, това е моето решение
Източник: YouTube
A A+ A++ A
Синдикът на ПФК ЦСКА АД Дора Милева заяви пред "Тема Спорт", че не бърза с отговора си на исканията на съда, отправени към нея през миналата седмица. Институцията настоя Милева да предостави конкретни факти, поради които е прекратила търга за активите на фалиралото дружество на 30 март. Самият синдик призна, че може да бъде освободена от съда, предаде Sporta.bg.
 
"Получих исканията на съда в петък (б.а. - на 7 април), така че имам време да отговоря. Ще си спазя едноседмичния срок. Цялата работа е, че срещу мен бе подадена жалба и сега трябва да се дават обяснения. Аз съм прекратила търга, това е мое решение и стоя зад него. Причината е, че част от участниците не успяха да си подадат офертите", заяви Милева.
 
"Вторият търг няма да е през април. Струва ми се невъзможно да се проведе до края на този месец. А и не се знае дали аз или друг синдик ще го прави, защото съдът може да ме освободи. Не е изключено да се стигне до това. Причината е подадената жалба срещу мен. Но това не го решавам аз, а съдът, така че трябва да изчакаме да се произнесе", добави Милева.
 
"За втория търг ще се запази цената на активите - 1 646 325 лева. Подадената оферта на първия търг отпада. Тя си остава в съда и трябва да бъде подадена наново, като параметрите могат да бъдат променени. Единственото, което се запазва, са вече внесените задатъци. Иначе всичко ще се организира наново. Имаше голям интерес към първия търг, така че няма как да не се проведе втори. Проблемът е, че се създаде голямо напрежение и това не е никак приятно", коментира още синдик Милева.

#ЦСКА #Дора Милева #съда

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »