Пиян катастрофира на кръстовище в Шумен след гонка с полицаи

Пиян катастрофира на кръстовище в Шумен след гонка с полицаи
Източник: инфомрежа
A A+ A++ A

47-годишен шуменец бил задържан снощи след като направил опит да осуети полицейска проверка, а малко преди това създал предпоставки за пътен инцидент в Шумен. Малко след 21.20 часа в дежурната част бил получен сигнал, че мъж в нетрезво състояние сяда зад волана на “Фолксваген”. Минути по-късно водачът бил засечен да управлява по ул.”Правда” в Шумен, предаде Дарик.

Подадена му е звукова и светлинна сигнализация от патрулния автомобил, но вместо да спре водачът увеличил скоростта си на движение. Навлязъл насрещно в ул. ”Искра”, след което изключително рисковано продължил движението си в насрещното платно на ул. ”Владайско въстание”. Малко след това се ударил в островче на кръговото движение. 

Мъжът слязъл от автомобил и побягнал. Бил настигнат от полицейски служители. На място пристигнал екип на сектор “Пътна полиция”, за да го тества за употреба на алкохол. Н.М. отказал да бъде изпробван. Съставен му е акт по Закона за движение по пътищата. Съставен му е и акт и е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление.

#автомобил #Шумен #сигнал

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"