Обраха сестрата на Кардашиян - свиха бижута за 200 хил. долара

Обраха сестрата на Кардашиян - свиха бижута за 200 хил. долара
Източник: it girl guide
A A+ A++ A

Американският модел и по-малка сестра на Ким Кардашиян - Кендъл Дженър бе ограбена. От дома й в Холивуд са задигнати бижута на стойност около 200 000 долара, съобщава сайтът TMZ, предаде Дарик.

Дженър съобщила на полицията за изчезването на скъпи бижута в четвъртък сутринта. Тя твърдяла, че става въпрос за кражба с взлом, но източници на TMZ посочват, че няма доказателства за това, а крадецът е знаел къде да търси бижутата. За момента не се съобщава за заподозрени.

През октомври миналата година няколко души, облечени в полицейски униформи и маски нахлули в хотелската стая в Париж, където 36-годишната американска телевизионна водеща и модел Ким Кардашиян пристигна за седмицата на модата.

Те я заплашили с огнестрелно оръжие, след което задигнали всичките лични бижута на звездата и изчезнали в неизвестна посока. Общата стойност на откраднатото възлиза на 9 милиона евро. Само един пръстен на Кардашиян се оценява на 4 милиона евро. Това беше най-големият обир във френската столица за последните 20 години.

#Ким Кардашиян #Кендъл Дженър #Холивуд

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »