Борисов: Новите в БСП ги знам от 25 години, четяха ни в школата в Симеоново

Борисов: Новите в БСП ги знам от 25 години, четяха ни в школата в Симеоново
Източник: www.chudesa.net
A A+ A++ A

Не възприемам изборите като битка. Вече всичко е толкова ясно, всички са се изговорили. Знае се кой какво може да прави. Това каза пред журналисти лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, след като взе участие на кръгла маса „Управленска програма в сектор Обществен ред и сигурност“, пише Труд.

„Оставам на инстинкта на хората да изберат това, което намерят за добре. Само мога да предупредя, че последиците в единия вариант ще бъдат много по-тежки от Орешарски, като гледам колегите“, коментира Борисов.

Той уточни, че в четвъртък ще говори за листите. „Освен това, Румяна Бъчварова винаги е била до мен, е и ще бъде. Как и по какъв начин подреждам листите и слушайки и организациите, и това, което имам като планове за напред, в края на краищата не ви касае. Както виждате, три пъти й благодарих“, добави той.

За това, че е казал, че може да има избори на 5-6 месеца, Бойко Борисов коментира: „При това себеотричане, като гледам и на ДПС листите и на всички останали, като слушам и какви раздори има в другите партии, това, което виждам пък – нови лица в БСП. Всъщност аз ги знам от 25 години. Те ни четяха в школата в Симеоново. Като бях в пожарната, Тома Томов ни водеше политинформацията и ни обясняваше колко е хубав комунизмът“.

Служебният кабинет ще остане за по-дълго, защото не виждам как могат да се направят коалиции в тази ситуация, каза още Бойко Борисов. „Не съм гадател и не мога да кажа. Но това, което виждам и чувам е, че много трудно след изборите може да се седне на една маса да постигне дори и това крепко съгласие, което постигнахме с ПФ, РБ и АБВ. С ПФ можем да седнем на масата, защото имаме и добри практики. Днес и благодарих в една от темите. След изборите – да видим кой как ще се представи“, коментира Борисов.

За ревизията, която направи служебното правителство на кабинета „Борисов 2“, лидерът на ГЕРБ коментира, че според него Огнян Герджиков се е постарал максимално бързо в рамките на възможностите, които има да каже, че опасенията и приказките на БСП в тази посока са неверни. „Просто нямаше как да им обслужи интереса. Не го направи. Това, което се изнася като информация е, че за много от нещата и ние сме спирали поръчки или сме сезирали. Така че мисля и тази тема е много шум за нищо“, допълни бившият премиер.

На въпрос дали допуска касиране на изборите заради машините, Бойко Борисов отговори: „Уплашиха се, че може да им излезе далаверата за машините на яве. Буквално се уплашиха. Два дни си я презентираха далаверата много усилено всички, които ходиха по метрото и напред-назад“. Попитан дали има предвид РБ, Борисов отговори с: „Който е“. „Как ще я вземат обществената поръчка като всички я наблюдават“, добави още той.

(ВИДЕО)

#БСП #ДПС #ГЕРБ #Бойко Борисов #Огнян Герджиков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »