В акция иззеха четири крадени автомобила и множество двигатели в Перник

В акция иззеха четири крадени автомобила и множество двигатели в Перник
Източник: Novini.bg
A A+ A++ A

Четири крадени автомобила и множество авточасти са иззети в Перник при акция на полицията, съобщиха от пресцентъра на МВР, пише Труд.

Процесуално-следствените действия са извършени от служители от Главна дирекция „Национална полиция“, СДВР и ОДМВР – Перник след задържането от столични криминалисти на 36-годишния Г.А. и връстника му П.П. с краден автомобил.

При опит да бъдат спрени, те не се подчинили и ударили един от служебните автомобили. След кратко преследване бегълците били задържани в района на кв.„Княжево”.

Служители от Главна дирекция „Национална полиция“, СДВР и ОДМВР – Перник претърсили автоморга в частен имот, ползван от Г.А./36 г./ Намерени и иззети са четири крадени автомобила, множество двигатели, скоростни кутии и блокове от двигатели със следи от заличаване на идентификационните номера, както и седем скоростни кутии с налични на тях стикери.

Произходът на намерените автомобилни възли и детайли е в процес на изясняване. По случая е започнато досъдебно производство и следствените действия продължават под надзора на Районна прокуратура – Перник.

#автомобила #СДВР #ОДМВР #Перник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"