Криминалнопроявени свиха 70 лв. на стотинки от кафе автомати в Търновско

Криминалнопроявени свиха 70 лв. на стотинки от кафе автомати в Търновско
Източник: DarikNews.bg
A A+ A++ A

След съвместна работа на служители от три полицейски управления двама мъже от Лясковец и Г. Оряховица са обвинени в кражби на пари от кафе автомати, съобщи МВР. Престъпленията са извършени в периода 15-22 януари тази година в Дебелец и П. Тръмбеш, пише 24 часа.

На 23 януари в полицейското управление в П. Тръмбеш е получен сигнал, че предната вечер са били откраднати 50 лв. на монети от кафе автомат в града. Четири дни по-късно в полицейското управление във В. Търново е получен сигнал за кражба на пари от два кафе автомата в Дебелец. Открадната сума от двете машини възлизала на 70 лв.

От проведените съвместни действия по разследването от служители на полицейските управления във В. Търново, Г. Оряховица и П. Тръмбеш е установено, че извършители на кражбите са 23-годишния А. Н. от Лясковец, известен на полицията и осъждан с 24 криминалистически и съдебни регистрации, основно за идентични престъпления и 24-годишния М. Л. от Г. Оряховица, известен на полицията и осъждан, с 31 криминалистически и съдебни регистрации за същите деяния. Двамата са били задържани за срок до 24 часа по ЗМВР.

След доклад на материалите в прокуратурата са привлечени, като обвиняеми. С постановления на Районна прокуратура – В. Търново мерките им за задържане са удължени на 72 часа. Работата по изясняване на цялата им престъпна дейност продължава.


#работа #мъже #откраднати #кражбите

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"