Турчин влезе в интензивното след меле на тираджии в Русе

Турчин влезе в интензивното след меле на тираджии в Русе
Източник: Марица
A A+ A++ A

Шофьори на ТИР-ове се сбиха, а юмручната саморазправа прати единия от тях в болница с опасност за живота. Скандалът се е разразил в района на паркинг на бул. "Тутракан" в Русе, предаде Дарик.
 
На 30 януари около 22 ч. на тел. 112 е получен сигнал за сбиване между водачи на товарни автомобили. На място са изпратени екипи на полицията. Униформените установили, че е възникнал скандал между двама турски граждани на 41 и 51 години, който прераснал в саморазправа и побой.

При сбиването е пострадал 41-годишният, който е намерен на земята до камина в заведението на паркинга. Екип на Спешна помощ го е отвел в болницата в Русе, където е установено, че има фрактура на черепа и мозъчна травма.
 
Пострадалият е настанен в лечебното заведение с опасност за живота. На място е извършен оглед от дежурна оперативна група на полицията. По случая е образувано досъдебно производство срещу по-възрастния шофьор, като му е  наложена мярка за неотклонение - задържане под стража за срок до 72 часа. Работата по изясняването на случая продължава.

#ТИР #живота #униформените

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"