Дъщерята на Джако: Смъртта на баща ми беше нагласена

Дъщерята на Джако: Смъртта на баща ми беше нагласена
Източник: Woman.bg
A A+ A++ A

Единствената дъщеря на Майкъл Джексън – Парис, заяви, че според нея баща й е бил убит, пише Труд.

„Той ни намекваше, че някои хора го преследват. В един момент започна да ни казва, че един ден ще го убият“, казва 18-годишната Парис в интервю за списание Rolling Stone, пише cosmopolitan.bg.

Тя е само на 11, когато Майкъл Джексън умира от инфаркт на миокарда през 2009 година, предизвикан от убийствена комбинация от лекарства. Личният лекар на суперзвездата, д-р Конрад Мъри, по-късно бе обвинен в непредумишлено убийство и осъден на четири години затвор.

Парис обвинява Мъри за кончината на баща й, но смята, че има и по-зловеща причина за трагичния развой на събитията. „Определено го обвинявам, но това е игра на шах. В момента се опитвам да изиграя ходовете си правилно. Това е всичко, което ще кажа за момента“, обяснява тя.

На въпрос дали тя мисли, че баща й е убит, тя отговаря: „Със сигурност. Очевидно е. Всичко сочи, че е така. Звучи като теория на конспирацията, но истинските фенове и всички в семейството го знаят. Беше нагласено“.

Другото изненадващо разкритие, което дъщерята на Майкъл Джексън направи пред Rolling Stone е, че е била изнасилена като тийнейджър. Според думите й, много по-възрастен и напълно непознат мъж я е насилил сексуално, когато е била на 14.

#Майкъл Джексън #инфаркт

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »