Горанов: С Радев и БСП влезе във властта

Горанов: С Радев и БСП влезе във властта
Източник: Капитал
A A+ A++ A

Ще е странно действащ вицепрезидент до вчера да е част от служебния кабинет на президента Радев. С президента Радев БСП вече е във властта. Може да не го признават публично, но не може до вчера да са работили рамо до рамо, половината президентски екип да е от партийци, а днес да обясняваш, че не знаеш състава на служебния кабинет. Това заяви финансовият министър в оставка Владислав Горанов пред Нова тв, предаде БНР.

На въпрос каква оценка дава на новия президент Румен Радев, той заяви, че не е гласувал за него, но "няма как да дам оценка на човек, който все още не е направил никакво политическо действие". Горанов се надявал в служебния кабинет да няма хора, които "носят негативен товар от миналото". По повод твърденията, че доскорошният вицепрезидент Маргарита Попова може да е част от служебния кабинет като правосъден министър, Горанов заяви:

"Ще е странно действащ вицепрезидент до вчера да стане служебен министър". За предстоящата предизборна кампания той се надявал партиите да предложат идеи за бъдещето на България, а не "партизански лозунги, на които сме се нагледали". Според Горанов стратегически проблем пред следващото правителство, който трябва да бъде решен, ще бъде качеството на образованието.


#Горанов #БСП

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"