"Левски" мери сили с "Фенербахче" в 1/8 финалите за купата на CEV

"Левски" мери сили с "Фенербахче" в 1/8 финалите за купата на CEV
Източник: Фокус
A A+ A++ A

Волейболният "Левски София" ще бъде домакин на "Фенербахче" в столичната зала "Универсиада". Първата среща от 1/8-финалите на втория по сила евротурнир - купата на CEV, е на 1 февруари от 19 часа, пише 24 часа.

Реваншът е седмица по-късно в Истанбул. От ръководството на "Левски София" обявиха, че поради нарастващия интерес са обмисляли домакинство в "Арена Армеец", но по същото време там ще се проведе турнира по тенис с участието на Григор Димитров. "Използвам случая да пожелая успех на Григор. Надявам се, че зала "Универсиада" ще бъде пълна и ще се създаде страхотна атмосфера. Мисля, че имаме своите шансове за успех и срещу "Фенербахме", коментира президентът на "сините" Владимир Николов.

Билетите за сблъсъка с турския гранд са в продажба от днес в мрежата на "Тикетпро", като ще могат да се набавят и в залата преди мача. Цената е 10 лева, а ученици и пенсионери ще плащат по 5 лв. Тази вечер от 18,30 ч "Левски София" приема "Нефтохимик 2010" в дербито на кръга от Суперлигата. Възпитаниците на Шопов имаха само един ден за възстановяване след успеха над "Абиант Ликургус" в Холандия. За бургаския тим пък се очаква дебют да направят Жани Желязков и бившият национален разпределител Георги Братоев. Неговият брат - Валентин, вече тренира с тима, но ще може да играе най-рано след месец. Другото ново звездно попълнение - Николай Николов, няма да е в групата. 

#Левски #Фенербахче #Истанбул

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »