Антон Огнянов изпуска лагера в Турция, на крачка от подписа е с „Левски“

Антон Огнянов изпуска лагера в Турция, на крачка от подписа е с „Левски“
Източник: www.novinite.bg
A A+ A++ A

Халфът на „Дунав“ Антон Огнянов се е разбрал с „Левски“ и в близките ден-два ще подпише договор със софийския гранд. Това съобщи изп. директор на русенци Ивайло Петков, пише 24 часа.

До съгласието на Огнянов се е стигнало в четвъртък сутринта, като предишната вечер трансферът би под въпрос. „Разбрахме се с „Левски“, футболистът е договорил личните си условия и няма да пътува с „Дунав“ за лагера в Турция, обясни Петков. Той отказа да назове трансферната сума, но изтъкна, че тя устройва и двата клуба.“ В договора на Антон Огнянов като цифра за неговото освобождаване фигурира 100 000 лв, няма да назова за колко го продаваме“, заяви Петков.

Той представи новия футболист на „Дунав“ Бирсент Карагерен, който подписа с русенския тим до лятото на 2018 година. „Избрах „Дунав“, защото тук има страхотен колектив и играят силен футбол“, обясни 24-годишният халф. Русенци отпътуваха в ранния следобяд за Букурещ, откъдето летят за лагера в Турция. Заради несигурната обстановка в южната ни съседка се е наложила промяна в съперниците за контроли, обясни Ивайло Петков. Пропадат мачовете с „Милсами“ и руския „Уфа“.

Вместо тях, „Дунав“ ще срещне руския „Оренбург“ и лидера в първенството на Грузия. Русенци очакват, дали Симеон Райков ще успее да си уреди трансфер в чужбина. Ако това не стане, футболистът е обещал да лети за Турция и да се присъедини към „Дунав“. Направо на лагера ще пристигне и лекуващият травма Искандар Джалилов. В първата си контрола на 22 януари русенци срещат „Ворскла“. 


#Дунав #Левски #Антон Огнянов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"