Борисов в Плевен: Направихме всичко възможно да върнем парите от контрабанда обратно в бюджета

Борисов в Плевен: Направихме всичко възможно да върнем парите от контрабанда обратно в бюджета
Източник: Razkritia.com
A A+ A++ A

"Направихме всичко необходимо парите, които изтичаха от държавата – главно от контрабандата, да ги върнем в бюджета, за да може да обезпечим приоритетите, които правителството си постави. Предполагам, че всички са искали да направят нещо добро – но едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш". Това каза премиерът Бойко Борисов, който в Плевен присъства на подписването на договор за изграждане на интегрирания воден цикъл на Долна Митрополия и Плевен, цитирана от правителствената пресслужба, пише 24 часа.

Проектът се финансира по Оперативна програма „Околна среда 2014-2020 г.“. Борисов отбеляза значението на опазването на природата за здравето на хората, развитието на туризма и местната икономика. Той посочи, че вече 51 пречиствателни станции са изградени по ОПОС и вече работят, в събота е подписването на договора за съоръжението, което ще обслужва Приморско и Айтос.

„Само като си представим какво е текло в българското море, в реките, в подпочвените води, какво е дишал българинът – въобще няма да се запитате защо сме били най-болната нация! Ще видите след година, като стане пречиствателната станция, защо е толкова важно това, което се прави”, обърна се премиерът към плевенчани.


#Плевен #Бойко Борисов #нация #ОПОС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"