Новината, че Доналд Тръмп е новият президент на САЩ, разтърси и шоубизнеса

Новината, че Доналд Тръмп е новият президент на САЩ, разтърси и шоубизнеса
Източник: Spisanie.to
A A+ A++ A

Новината, че Доналд Тръмп е новият президент на САЩ, разтърси и шоубизнеса. Холивудските звезди, които подкрепиха Хилари Клинтън, изразиха гнева и разочарованието си в социалните мрежи, предаде бТВ.

"Фактът, че Тръмп изобщо беше допуснат в надпреварата, беше виц, а ето че се случи", написа Лейди Гага. Певицата, която е поддръжничка на Хилари Клинтън, отправи призив към хората да се молят за Америка.

Шер също направи коментар в социалбните мрежи, че светът вече няма да е същият. "Жал ми е за младите", каза още звездата, която беше заявила, че ако Тръмп спечели, ще се пресели на Юпитер и определи новия държавен глава като "отмъстителен негодник" и "клозет".

Мадона беше сред оптимистите. „Никога не се отказваме”, написа тя. Певицата Ариана Гранде написа в „Туитър”, че новината за победата на Тръмп я е разплакала. 23-годишната Гранде допълва, че е "крайно ужасена" от това какво може да се случи с Америка с такъв лидер.

Певицата Кейти Пери, която активно подкрепяше Клинтън, е разкрила, че е гласувала за кандидатката на Демократическата партия, въпреки че родителите й са дали вота си за Доналд Тръмп. Изпълнителката е допълнила, че политическите разногласия няма да им попречат да седнат на една трапеза в Деня на благодарността.

Пери е отправила призив към сънародниците въпреки всичко да продължат да отстояват убежденията си. "Идва революция. Ние няма да си мълчим, да хленчим и да стоим безучастни. Ще действаме. Ние не сме нация, която ще позволи да ни води омразата", гласи туитът на Кейти Пери.

"Поставихме се в неудобна ситуация. Допуснахме един продавач на омраза да застане начело на великата ни нация, един тиранин да чертае пътя ни. Съкрушен съм", пише в "Туитър" екранният Капитан Америка, актьорът Крис Еванс.

Актрисата Британи Сноу напомня, че полетите до Канада са евтини, визирайки заканата на много звезди преди изборите, че ще напуснат страната, ако Доналд Тръмп стане президент на САЩ.

Тръмп обаче има и поддръжници в средите на шоубизнеса, които ликуваха заедно с него. Актьорът Стивън Болдуин написа в „Туитър”, че е горд да бъде част такава удивителна история.

Колегата му Стивън Сегал поздрави Тръмп за победата и обяви, че очаква с нетърпение Америка отново да бъде велика.

#Доналд Тръмп #САЩ #Хилари Клинтън #Лейди Гага #Шер #Мадона #Ариана Гранде #Кейти Пери #Крис Еванс #Стивън Сегал

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »