Главният министър на индийския щат беше публично осмян

Главният министър на индийския щат беше публично осмян
A A+ A++ A

 

Главният министър на индийския щат Мадя Прадеш Шиврадж Синг Чуан беше масово осмян в социалните мрежи след разпространението на снимки от негова инспекция на пострадали от опустошителни наводнения райони в щата, съобщава БГНЕС.

На снимките се вижда кат полицаи носят на ръце министъра през кална вода, която е до глезените, а той е с искрящо бели панталони и бели обувки. След носения на ръце министър върви антуражът му.

Снимка на усмихващия се Чуан, прегърнал носещите го полицаи, беше поместена на първа страница на печатните медии и предизвика вълна от подигравки в Туитър.

Повечето коментари не бяха злонамерени, тъй като в Индия по традиция политиците са следвани от кохорта раболепни помощници и охранители.

Наводненията, предизвикани от проливни мусонни дъждове, отнеха живота на стотици в цяла Индия. В Мадя Прадеш поне 15 души са загинали след като реки излязоха от коритата си и наводниха села, съобщи Прес тръс ъв Индия.

През 2013 година индийски телевизионен журналист беше уволнен след като предаде репортаж за опустошителни наводнения, докато оцелял в стихията местен жител го държеше на раменете си. Журналистът твърдеше, че човекът, когото беше възседнал в плитката вода, сам предложил помощта си в израз на уважение.

#Индия #смях

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"