155179 статии       |       372 интервюта       |       1512 снимки       |       38094 абоната       |      
USD 1.57601| EUR 1.95583| GBP 2.20773|
In English На русском
София
Пловдив
Варна
Вход Форум

КЛЮЧОВИ ДУМИ ДНЕС:   БрекзитТурция

Форум

Коментари към статия: Протест срещу 43-етажен небостъргач в София

43-етажна сграда на столичния бул. „България” близо до центъра на града. Тези планове изкараха отново жители на квартал „Стрелбище” на протест.

Спорът около това дали да я има, или – не тази сграда, продължава дълго, но в последните дни инвеститорът постави телена ограда.

Протестиращите заявяват, че внимание не име е обърнала нито една институция. Те са търсили за изясняване на нещата районния кмет, главния архитект Здравко Здравков, столичния инспекторат.

Инвеститорът обаче заявява, че иска да си обозначи мястото, защото това не е градинка за хората. 

...
Автор: vencislavahristova, 11 август 2017 14:25:39
"Внимание не им е обърнала нито една институция" - ХАХА има ли изненадани? Милите граждани на България, решили да останат тук въпреки безобразието на властта, са принудени всеки ден да се сблъскват освен с хаоса в държавата, а и с липса на каквото и да е отношение/заинтересованост към исканията им. Поне дайте отговор на хората!
В.Х. @ https://www.kamax.bg/
Автор: vencislavahristova, 11 август 2017 14:27:46
Внимание не им е обърнала нито една институция" - ХАХА има ли изненадани? Милите граждани на България, решили да останат тук въпреки безобразието на властта, са принудени всеки ден да се сблъскват освен с хаоса в държавата, а и с липса на каквото и да е отношение/заинтересованост към исканията им. Поне дайте отговор на хората!
В.Х. @ www.kamax.bg

Абонирай се за
НОВИНИТЕ БЕЗПЛАТНО

Абонирай се за ключова
дума по e-mail