157568 статии       |       372 интервюта       |       1512 снимки       |       38099 абоната       |      
USD 1.60736| EUR 1.95583| GBP 2.2455|
In English На русском
София
19°
Пловдив
21°
Варна
15°
Вход Форум

КЛЮЧОВИ ДУМИ ДНЕС:   БрекзитТурция

Форум

Коментари към статия: Младите българи, насочили поглед към бригадите в САЩ, не се плашат от Тръмп

 

Младите българи, насочили поглед към бригадите в САЩ, не се плашат от възгледите на новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръмп, относно миграцията, предаде репортер на БГНЕС.

Новоизбраният президент едва ли ще може да изолира Америка. Тръмп не е много приятелски настроен към миграните, но не мисля, че ще може чак до такава степен да ограничи нещата, заяви пред БГНЕС Любо, който учи архитектура в УАСГ и има намерение да ходи на бригада в САЩ. Според него, все пак, с една идея може би бригадите ще се ограничат, но интересът към тях няма да спадне със сигурност."Малко или много се очакваше да изберат Тръмп. Нещата няма да се променят толкова много. Тръмп не е роден за политик, но е роден за бизнесмен”, смята Любо.

„Ходил съм преди една година и бях изключително доволен в Ниагара Фолс, Ню Йорк. Беше супер красиво, супер яко си изкарах, запознах се с много хора. Запазвам си варианта да се върна на същото място, но мога да потърся и някое по-топло място на юг. Най-ценното за мен бяха контактите, нови хора, нова култура, обиколки на много места, практикуване на английския език”, каза още студентът.

Ради Анастасов, пък, който е студент в Техническия университет в София, специалност „Мехатроника”, е на мнение, че в момента е много несигурно и няма как да знае в каква посока ще тръгнат нещата, относно бригадите заради политиката на Тръмп за миграцията. „Трябва да мине време, за да се разбере какво ще стане, дали ще изпълни обещанията си или ще се откаже от тях. Още е прекалено рано”, заяви Ради, който е проследил е президентския дебат в САЩ, защото, според него Америка е супер силата на света и е важно. „Особено в последно време с напрежението между тях и Русия. По-хубаво да е някой, който не би ескалирал напрежението”, убеден е той.

...
Автор: Милен, 18 март 2017 01:13:03
Първо прочетете и разберете заглавието на статията и чак тогава коментирайте, бе глупци!

Абонирай се за
НОВИНИТЕ БЕЗПЛАТНО

Абонирай се за ключова
дума по e-mail