144774 статии       |       371 интервюта       |       1493 снимки       |       38120 абоната       |      
USD 1.7505| EUR 1.95583| GBP 2.22747|
In English На русском
София
30°
Пловдив
31°
Варна
27°
Вход Форум

КЛЮЧОВИ ДУМИ ДНЕС:   БрекзитТурция

Търсене във форума
Автор: ами, 26 юни 2017 11:20:30
Би било хубаво да изглежда добре и от вътре,за да не се налага да ходим да я гледаме от вън!
Автор: цулберт цуллен, 23 юни 2017 04:20:35
Имате ли нужда от гаранция и достъпен заем?
Ако отговорът е "да", се обърнете към нас и получете бързо одобрение.
Свържете се с нас днес чрез: culbertcullen77@gmail.com
За повече информация заемът е заем
Автор: fred, 22 юни 2017 01:10:44
Добър ден,

Всеки, спешно се нуждаете от заем, за да финансирате бизнеса си, да създадете компания или да задоволите вашите нужди, FRED LARRY LOAN COMPANY, винаги е на разположение, за да ви помогне, когато цялата надежда изчезна.

Получаването на легитимен заем винаги е било огромен проблем за лицата, които имат финансови проблеми и се нуждаят от решение за тях. Въпросът за кредитите и обезпеченията са нещо, за което хората винаги се притесняват, когато търсят заем от легитимен кредитор. Но ние направихме тази разлика в кредитирането с доверието. Ние даваме заем от порядъка на $ 500,000 до $ 500,000,000,000; Ние сме регистрирани, гарантирани и сертифицирани от правителството, международно, Фред Лари кредитна компания е решение на всички ваши финансови проблеми, нашите заеми са лесни, евтини и бързи и ние даваме заеми на физически лица, фирми, учреждения, бизнес организации и хора от Всички видове по целия свят.

Услугите ни включват следното:
Кредити за всякакъв вид и цел,

Няма социална осигуровка и кредитна проверка, 100% гаранция. Всичко, което трябва да направите, е да ни уведомите точно какво искате и със сигурност ще накарате мечтата ви да се сбъдне. (FRED LARRY LOAN COMPANY). Казва ДА, когато вашите банки казват НЕ. Свържете се с нас днес за сумата на кредита, която Ви е необходима, за да отговаряте на Вашия бюджет. Вземете своя заем сега с лихвен процент 3%. Изпратете ни имейл сега на (fredlarryloanfirm@gmail.com)
Автор: Е. Гендов, 21 юни 2017 12:23:26
Точно сега трябва много да се внимава!!! Признаването на отделен от българския "македонски" език би било фатална грешка. Това е диалект на българския език и този диалект е обявен от македонската държава за официален език на тази държава, но за нас си остава български диалект. Затова Договорът би могъл да се подпише в два варианта: на "литературен български" и на "употребявания в Република Македония говор", без да се уточнява изрично какъв говор е това. Или: "Записаният в Конституцията на Р Македония говор", но в никакъв случай македонски език!
В момента държавата "Македония" (която най-вероятно скоро ще смени и името си) е силно притисната и това трябва максимално да се използва - обща история, общ език, обща култура, т.е. втора българска държава, както преди бяха ФРГ и ГДР. Но с добри отношения!
Автор: antlacio, 21 юни 2017 11:12:37
явно го е хванал страх да не му изпият пиенето и той да остане на сухо. А в допълнение и няма да има с какво да мотивира активистите на партията им...
Автор: осведомен, 20 юни 2017 13:19:49
Не знаех , че Константин Кирил Философ (много българско име в ония времена) е "проф." А защо допускаме , че целия образован западен свят, на разговорно ниво, да я нарича "руска азбука". Кирилицата имам предвид.
Автор: Наблюдател, 18 юни 2017 10:56:08
Първо: Защо наричат Плевнелиев "президент", след като трябва да бъде наричан най-много "бивш" или "екс-президент"? Или най-добре - г-н Плевнелиев?
Второ: Мен ме изпълва с притеснение целия мандат на г-н Плевнелиев, а не само първите му 100 дни като президент.
Трето: Докога медиите, които явно нямат материал за писане, ще ни занимават с този самохвалко?
Автор: fred, 18 юни 2017 03:01:16
Тема: ФРЕД
Добър ден ,

Всеки от вас спешно се нуждае от заем, за да финансира вашия бизнес, да създаде компания или да задоволи вашите нужди, FRED LARRY LOAN COMPANY, винаги е на разположение, за да ви помогне, когато цялата надежда е изчезнала.

Получаването на легитимен заем винаги е било огромен проблем за хората, които имат финансови проблеми и имат нужда от решение. Въпросът за кредитите и обезпеченията са нещо, за което хората винаги се притесняват, когато търсят заем от легитимен заемодател. Но ние направихме тази разлика в кредитирането с доверие. Ние даваме заем от порядъка на $ 500,000 до $ 500,000,000,000; Ние сме регистрирани, гарантирани и държавно сертифицирани в международен план, Фред Лари кредитна компания е решение на всички ваши финансови проблеми, нашите заеми са лесни, евтини и бързи и ние даваме заеми на физически лица, фирми, учреждения, бизнес организации и хора от Всички видове по целия свят.

Услугите ни включват следното:

Кредити за всякакъв вид и цел,

Няма социална осигуровка и кредитна проверка, 100% гаранция. Всичко, което трябва да направите, е да ни уведомите точно какво искате и със сигурност ще направите вашата мечта реалност. (FRED LARRY LOAN COMPANY). Казва ДА, когато банките ви казват НЕ. Свържете се с нас днес за тази сума на кредита, която Ви е необходима, за да отговаря на Вашия бюджет,
Вземете заема си сега с 3% лихвен процент.
Изпратете ни имейл сега на (fredlarryloanfirm@gmail.com)
Автор: fred, 17 юни 2017 12:41:53
Добър Ден, Всеки от вас спешно се нуждае от заем, за да финансира вашия бизнес, да създаде компания или да задоволи вашите нужди, FRED LARRY LOAN COMPANY, винаги е на ваше разположение да ви помогне, когато цялата надежда изчезна. Получаването на легитимен заем винаги е било огромен проблем за хората, които имат финансови проблеми и имат нужда от решение. Въпросът за кредитите и обезпеченията са нещо, за което хората винаги се притесняват, когато търсят заем от легитимен заемодател. Но ние направихме тази разлика в кредитирането с доверие. Ние даваме заем от порядъка на $ 500,000 до $ 500,000,000,000; Ние сме регистрирани, гарантирани и държавно сертифицирани в международен план, Фред Лари кредитна компания е решение на всички ваши финансови проблеми, нашите заеми са лесни, евтини и бързи и ние даваме заеми на физически лица, фирми, учреждения, бизнес организации и хора от Всички видове по целия свят. Нашите услуги включват следните: Кредити за всякакъв вид и цел, Без социална сигурност и без кредитна проверка, 100% гаранция. Всичко, което трябва да направите, е да ни уведомите точно какво искате и със сигурност ще направите вашата мечта реалност. (FRED LARRY LOAN COMPANY). Казва ДА, когато банките ви казват НЕ. Свържете се с нас днес за сумата на кредита, която Ви е необходима, за да отговаряте на Вашия бюджет. Вземете своя заем сега с лихвен процент 3%. Изпратете ни имейл сега на (fredlarryloanfirm@gmail.com)
Автор: аха, 16 юни 2017 12:15:22
И защо да мислят.Да си чул политик да живее от пенсия.

Абонирай се за
НОВИНИТЕ БЕЗПЛАТНО

Абонирай се за ключова
дума по e-mail