137388 статии       |       370 интервюта       |       1493 снимки       |       38402 абоната       |      
USD 1.84356| EUR 1.95583| GBP 2.31451|
In English На русском
София
Пловдив
Варна
Вход Форум

КЛЮЧОВИ ДУМИ ДНЕС:   БрекзитТурция

Търсене във форума
Автор: ХХ, 27 февруари 2017 10:09:10
Не е голяма изненада фактът, че филмът "Сляпата Вайша" не получи Оскар. В унисон с призива на Тръмп "Да направим Америка отново велика", логично наградата отиде при великия американски "Дисней", а не при някакви европейци и то българи. Но "американците" , обладани от мания за величие забравят, че всичко, което са постигнали дължат на европейците, защото и те произлизат от европейци - техните прадеди са англичани, ирландци, германци, французи, италианци и по някой друг от всички европейски нации. Ние не откраднахме американското кино след Втората световна война, защото да се краде такова кино нямаше смисъл. Те откраднаха обаче нашето (европейското), поради което сега се хвалят с проспериращ Холивуд и си го награждават сами. Америка, бъди си "велика", но не забравяй корените си и бъди малко по-скромна и не толкова надменна!
Автор: kristina7, 27 февруари 2017 06:58:43
POVECHE E ZA VIARVANE " O P I A N E N "...
A M O J E I PIAN!!!
DOBRE, CHE S A M O SA POZTRADALI NO NE I UBITI!!!
MNOGO TRAGICHN!!! SCHTE SE POMOLIA NA GOSPOD DA IM DADE ZDRAVE!!!
GOD BLESS BALGARIA!
Автор: kristina7, 27 февруари 2017 06:54:58
POVECHE PERSONAL, NORMALNO RABOTNO VREME I RAIRANI DREHI A I ZAKOPCHANI PRI PODOBN " RAZHODKI .!!!
KAKVO TOLKOVA...
GOD BLESS BALGARIA!!!
Автор: гарга, 26 февруари 2017 13:13:50
ай стига съвсем големи простотии не пишете
Автор: МУ, 26 февруари 2017 11:26:36
Стига сте дрънкали оръжие. Не искаме ФАШИЗЪМ! Не се криите зад НАТО. Минаха 70 г и си показахте зъбите. Германците не могат да бъдат нормални хора. Те са с комплекс за величие. Само руснака им е***майката.
Автор: kristina7, 26 февруари 2017 06:12:28
IMA GI VSIAKAKVI: PIANI, NARKOMANI, KRADCI, MAFIOTI, MOSCHENICI, IZMAMNICI S FALSCHIVI KARTI,OBIRI NA BANKI , LYJCI , "SPORTISTI"...A I OSCHTE...CHETETE NOVINITE A NALI IMAME PRIATELI I RODA -VLEZLI N O R M A L N O SAS ZELENA KARTA!!! BYLGARIA BI LI TYRPIALA, HRANILA I TOLERIRALA PODOBNI TIPOVE?
NIKOI OT NAS, NE BI "POKANIL NA GOSTI" D O R I ZA EDIN DEN - TAKIVA TIPOBE! A ZA TRYMP -TOVA E "BOKLIK" - JALKO NO TAKA E!!!
A ZA SVESNITE, RABOTLIVITE I POCHTENITE - KYDETO I DA SA -GOSPOD IM POMAGA!!!
GOD BLESS BALGARIA!!!
Автор: realist, 25 февруари 2017 16:55:48
Съвсем правилно е, ако загуби пилотския си лиценз, до нов медицински преглед. Трябва и глоба, но тя не подмладява пилота и не съживява жертви! Нарушението е много сериозно, опасно и функционално. Не е допустимо да се застрашават стотици животи и прескъпа техника, заради опасни и може би от възрастова сенилност, туткане, лоша ориентация, зрение и преценка. Какво, като е Харисън Форд, обикновен възрастен човек. Като гледам последните му филми, всеки екшън е с пъшкане, а ентусиазма в погледа му е, като, да си полегне. Sic transit Gloria mundi.
Автор: realist, 25 февруари 2017 15:25:35
Не всички хора , които са влезли легално, могат да имат статут.Тези, бг. имигранти , които чакат за гражданство и имат легален статут, са спечелилите зелени карти от лотар., други са искали полит. убежище, трети са туристи или специализанти, но подали молби и получили статут. Всички са влезли с паспорти и легално.Те работят, осигуряват се и имат права на САЩгражд. , без право на гласуване, и за тях не се отнася, така могат да са много години, докато ги извикат за гражданство. Става дума за незаконно проникналите, а и за легално влезлите в САЩ, които са пресрочили престоя си и са се превърнали в нелегални имигранти, Те нямат статут, зелени карти, не се осигуряват, работят на черно, нямат постоянно местопребиваване, не са и подали молби за гражданство и подлежат на екстрадиране. Съвсем правилно решение. Крайно време е нашите селяндури, които тарикатски, остават нелегално, свръхсрочно, да се върнат по родните места, таман са понаучили по някоя дума английски, пък и са видели как се работи и ще облагородят местната работна сила . А на тези , така наречени градове-убежища за имигрантите, без статут, бързо ще им дойде умът в главите на кметствата им.
Автор: гарга, 25 февруари 2017 11:22:06
за над 20 000 лева

това само един инцидент не може да покрие, смешно е
Автор: Норман, 24 февруари 2017 14:51:44
Чудно?!? Здравен министър, пък не знае, че официалната медицина НЕ лекува рак!! Точно обратното! Тя вкарва болестта още по-навътре! Химио- и лъчетерапия на здрав човек да приложиш, ще го умориш!

Абонирай се за
НОВИНИТЕ БЕЗПЛАТНО

Абонирай се за ключова
дума по e-mail