157317 статии       |       372 интервюта       |       1512 снимки       |       38099 абоната       |      
USD 1.57958| EUR 1.95583| GBP 2.24873|
In English На русском
София
20°
Пловдив
22°
Варна
22°
Вход Форум

КЛЮЧОВИ ДУМИ ДНЕС:   БрекзитТурция

Търсене във форума
Автор: Стефан, 17 април 2018 21:45:49
Подател: stefan gergov <stefangergov@abv.bg>
До: novinite@ntv.bg
Относно: Репортери
Дата: 16.04.2018 19:47

Здравейте,
Гледам в 90% от времето си Нова , но съм на път да се откажа от гледането на новини. Омръзна ми от тенденциозни внушения и репортери бъркащи думи така че се променя цялото съдържание на репортажа. Повод за това мое писмо е интервюто с момичето на 18 години ,което се е возило в автобуса с 6 жертви при катастрофата на магистрала Тракия. Общото внушение което се постигна е, че едва ли не и шофьора има вина за катастрофата, защото си говорел по телефона преди примерно 15 мин. преди инцидента и при качването на пътниците в Стара Загора пил припрян , защото "гонел разписание". Да, не е спазил закона говорейки без устройство, но изобщо не беше уместно това да бъде акцент в този репортаж за трагедията. Нито пък това че не е спирал за почивка. Лично аз съм пътувал по тази линия и е пределно ясно от маршрута на автобуса , че от Стара Загора следващата спирка е в София. Цялото интервю внушаваше на зрителя че едва ли не и шофьора има някаква вина за катастрофата. Последното е факт , който го определя съда и по никакъв начин не би трябвало Вие да го внушавате на зрителите в този момент.
Прави ми впечатление, че много често се сменят репортерите , които в неопитността си и неподготвеността си много пъти те бъркат населени места (Благоевград с Ботевград) и много други думи , с което се постига една пародия , но в никакъв случай новини .
Лично аз напоследък съм разочарован от новините на Нова.
Отделно едни и същи репортажи, които не са с водещи новини ги повтаряте по 36 часа в новините. Т.Е. те вече не са новини, а Вие ги повтаряте в новини по 4, 5 а по някога и по 6 пъти и ставате досадни.
С уважение.
Автор: Марин, 15 април 2018 19:38:47
Организираните протести всъщност са политически и зад тях стои партията на Зелените, които се опитват да натрупат популярност за предстоящите избори. Освен това твърдението за строителство в 48% от територията на Пирин е абсолютна лъжа, защото разрешението за строителствео на спортни съоръжения касае зоната за туризъм, която е само 2,2%.
Автор: demetrios, 14 април 2018 20:35:11
Имате ли нужда от финансова помощ от всякакъв вид? Лични заеми? Бизнес кредити? Ипотечни кредити? Финансиране в селското стопанство и проекти? Ние даваме заеми при 3% лихвен процент! Контакт: (gkfinance01@gmail.com)

С уважение,
Госпожа Лариса
gkfinance01@gmail.com

3% кредитно предложение
Автор: Дерек Дъглас, 14 април 2018 13:29:32
Здравейте

     Имате ли нужда от финансова помощ? Имате ли нужда от заем за закупуване на нова къща или за инвестиция, имате ли нужда от бърза финансова помощ при нисък лихвен процент от 3%? да изплатите неплатените си сметки? Бяхте ли отхвърлени от толкова много банки?

  Трябва ли да финансирате, за да разширите бизнеса си? Лични финанси по лични причини? ние се ангажираме да решим всички ваши финансови проблеми.

моля свържете се с нас сега. Имейл: easyloanfirm2020@gmail.com

Изчакайте вашата поща.
Ваш
Дерек Дъглас
easyloanfirm2020@gmail.com
Автор: В М, 14 април 2018 05:03:59
Сирийските войски не само се противопоставят на окупацията на Сирия, но с помощта на съюзници като Иран и най-вече Русия успешно прочистват територията си от ислямистките главорези, при това те са категорични че цялата територия на Сирия трябва да бъде освободена и да се прекрати разпространението им по други страни от Сирия. Те виждат какво стана със много приятелския със Запада иракски и шиитски град Мосул и не искат да им се случи същото. Там останаха с добри намерения американски военни и инструктори, в резултат града се предаде на уж неочаквано появилите се от пустинята ислямисти и падна в ръцете им за ден-два, заедно със всичките арсенали, а в последствие пак от същите американци бе 'освободен', чрез превръщането му в руини и десетки хиляди избити жени, деца и старци. И всичко това в контраст на иракските градове където иранците имат по-голямо влияние и където никъде не бе допуснато превземането им от ислямистки терористи. Тези естествени цели на законните сирийски власти обаче изобщо не се харесват във Вашингтон, Лондон и съюзника им Тел Авив. Явно искат още мосули, раки, либии, судани, афганистани, мозамбици и т.н., и т.н. или радиоактивно замърсени Косово и фалуджи. Затова са и фалшификациите като се почне от нелепи обвинения в химически атаки срещу анклави които са вече практически напълно освободени от терористите и срещу мирното население, което бяга от подкрепяните от Запада банди и всячески се опитва да се добере до Дамаск, където успелите бягащи по безброй потвърдени свидетелства биват посрещани от сирийските власти с храна и помощи, а не с БОВ. Това което Тереза Мей и Доналд Тръмп фактически казват на тези сирийци е че ако те успеят да се измъкнат от робството си и терора от поддържаните от тях банди и терористи, то ще бъдат настигнати и ударени пряко от американските ракети и тези на 'съюзниците' им. Доналд Тръмп дори си призна, че лъже когато твърди че щатите са разгромили терористите от ИДИЛ, като сам заяви че са им провели само една децимация, т.е. премахване на десетина процента, вероятно за подобряване на дисциплината и с медийно-пропагандистки и измамнически цели.
Автор: Харманли, 12 април 2018 23:35:56
Реформаторски блок 2.0. Така трябва да си кръстят коалицията. Всички видяхме как се провали предния проект. Видяхме и провала на тройната коалиция. Доказа се в годините, че подобни коалиции с хиляда партии са не само неефективни, но и вредни за страната. Не мисля, че някой ще се върже вече на това и ще им гласува доверие.
Автор: Наблюдател, 11 април 2018 10:35:56
Я има, я няма доказателства за хим. атака, но със сигурност не се знае кой я е предприел, ако изобщо я има.
Автор: АНИТА ГЕРАРД, 11 април 2018 04:07:32
заем! заем! кредит!!!Търсите ли за почтен и акредитирани частен заем компания, която предоставя заеми за живота възможност.Ние предлагаме всички видове кредити в много бързо и лесен начин, лични заеми, кола заеми, ипотечни кредити, Студентски кредити, бизнес кредити, инвестиционни кредити, дълг консолидация и много повече.Са били отхвърлени от банки и други финансови институции?Имате ли нужда от консолидация заем или ипотека? Не изглеждат повече като ние сме тук, за да направи всичките си финансови проблеми е нещо от миналото.Ние да кредитира средства на лица и фирми, които се нуждаят от финансова помощ в размер на 2 %.Няма осигурителен номер се изисква и не кредитна проверка изисква, 100 % гарантирана.Искам да използвам тази среда да ви информирам, че ние предлагаме надеждни и поддържащо помощ и ние ще се радваме да ви предложим един заем.След това ни изпратете имейл на: (anitagerardloanfirm@gmail.com) да кандидатстват за заем
Автор: зрител, 9 април 2018 18:02:52
интересно! защо вчера около 12 часа,когото в предаване по телевизия в което се говореше за планове на турция да завладее южна българия ,внезапно беше изключен ефира?
Автор: Susan, 8 април 2018 13:37:07
Добре дошли в Sunshine Financial Group Worldwide, нашите цели е да осигурим отлично професионално обслужване.

Вие сте предприемач или жена? Имате ли някакви финансови затруднения или имате нужда от средства, за да започнете собствен бизнес? Имате ли нужда от заем, за да започнете малък бизнес? Имате ли нисък кредитен рейтинг и за Вас ли е трудно да получите заем от местни банки и други финансови институции?

Нашите заеми са добре застраховани за максимална сигурност е наш приоритет. Нашата главна цел е да ви помогнем да получите услугите, които заслужавате. Нашата програма е най-бързият начин да получите нужното в един миг. Намалете плащанията си, за да облекчите натиска върху месечните си разходи. Получете гъвкавост, с която можете да използвате за всякакви цели - на почивка, за образование, за изключителни покупки

Предлагаме широка гама от финансови услуги, които включват: лични заеми, заеми за консолидиране на дълг, търговски заеми, образователни заеми, обезпечени ипотечни кредити, необезпечени кредити, ипотечни кредити, заеми за заеми, студентски заеми, студентски заеми, заеми, с нисък лихвен процент от 2% годишно за физически лица, юридически и юридически лица. Получете най-доброто за вашето семейство и притежавате дома на вашата мечта също с нашата обща схема за заем.

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ ВСИЧКИ ВИДОВЕ ЗАЕМИ - КАНДИДАТСТВАМЕ ЗА ДОСТЪПНИ ЗАЕМИ.

Свържете се с нас за повече информация: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
Моля, пишете ни с кредитната информация;

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВЧИКА

1) Пълни имена:
2) Държава:
3) адрес:
4) Състояние:
5) Жанр:
6) Семейно положение:
7) Професия:
8) Телефонен номер:
9) Месечен доход:
10) близки роднини:
11) Размер на заема:
12) Продължителност на кредита:
13) Цел на заема:
14) Специфична дата, на която имате нужда от кредита:

Ако се интересувате от получаване на заем, тогава любезно ни пишете с изискването за заем.
Свържете се с нас за повече информация: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)

за разбирането
Сюзън Бенсън
(Sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)

Очакваме с нетърпение да чуем от вас възможно най-скоро.

Заинтересованите кандидати трябва да се свържат с нас по електронна поща:
(Sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)

Абонирай се за
НОВИНИТЕ БЕЗПЛАТНО

Абонирай се за ключова
дума по e-mail