Разследващи: Детето от куфара е русначе

Разследващи: Детето от куфара е русначе
A A+ A++ A

Полицията знае кое е убитото момченце, намерено преди 10 дни в скъп куфар при софийското с. Пасарел. То е 5-годишно русначе. Открит е и родният му баща, който е в Русия, пише “24 часа”.

Според разследващи като заподозрян за убийството се издирва руски гражданин, който живеел на квартира у нас. Криминалистите изясняват отношенията му с майката на детето, но със сигурност той не е бащата.

Руснакът обитавал жилище в столичния кв. “Витоша”, собственост на негов сънародник, който имал и други имоти у нас.

Момченцето не е от Москва, а от по-малък град в Русия. Полицаи вече са се свързали с близки на детето.

Все още не ее доказано, че жената, чиито останки бяха открити край Приморско, е майката на детето. Първата ДНК експертиза не доказала с категоричност такава роднинска връзка. Затова е взета втора ДНК проба от разкъсания труп.

Очакват се и резултати от назначената антропологична експертиза, която се извършва в специализираната лаборатория към полицията в Бургас.

За мистериозния труп край Приморско, от който бяха намерени части, разхвърляни вероятно от диви зверове, може да се каже, че е на млада, добре поддържана жена с луксозно бельо и скъпи спортни обувки, най-вероятно чужденка, сочат криминалистите. Данни от ДНК профила на жертвата вече са пуснати в Интерпол и Европол.

#момченце #куфар #Русия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"