Цената на минута разговор с Call-Yo от VIVACOM вече е 10,8 ст.

Цената на минута разговор с Call-Yo от VIVACOM вече е 10,8 ст.
A A+ A++ A

Малко след като "М-Тел" редуцира цената за минута разговор на услугата bob и тя стана по-ниска от предложената от Call-Yo, VIVACOM отговори на предизвикателството, като на свой ред също намали таксата. Тя вече е 10,8 ст./мин. към мрежите на всички оператори без подписване на срочен договор, а намалението влиза в сила автоматично от 24 март, като ще е валидно както за новите, така и за настоящите потребители на тарифата.

Всички останали характеристики на пакета остават непроменени - тарифиране на секунда след първата минута и на Kb за мобилния интернет, безплатни обаждания към центъра за Обслужване на клиенти, безплатна реактивация след спиране поради неплащане. Не се заплащат и смяната на собственост или деактивацията на гласова поща. Стартовият пакет на предплатената услуга остава на цена от 14 лв. с включени 10 лв. време за разговори, което реално дава над 92 минути към всички мрежи у нас.

При всяко презареждане с 10 и повече лева, клиентът разговаря за 10,8 ст. на минута към всички национални оператори 30 дни след активация или презареждане. Ако през този период потребителят зареди сума равна или по-висока от 10 лв., периодът на бонус цената се удължава с още 30 дни от датата на презареждането. Без презареждане цената на минута разговор с Call-Yo е 34 ст. към всички оператори в страната.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"