Това ли е Samsung Galaxy S III?

Това ли е Samsung Galaxy S III?
A A+ A++ A

За няколко часа в интернет се появиха две изображения, за които се твърди, че показват очаквания топмодел Samsung Galaxy S III. И двете са от форумите на Reddit, а в коментар за първото Елдар Муртазин от Mobile Review изрично посочва, че това не е финалният вид на телефона, но е много близо до него. В интерес на истината това, което виждаме, много напомня на актуалните дизайнерски тенденции в корейската компания. Наскоро Samsung трябваше да промени външния вид на Galaxy Tab 10.1 в Германия, за да избегне последиците от съдебно решение в полза на Apple, но промяната се отрази и на други от новите модели на компанията - например на Galaxy Note 10.1.

Снимката на Samsung Galaxy S III също показва подобно разположение на високоговорителя, който сега се намира върху долната част на рамката. Освен това и предната камера е преместена, което допълнително намалява приликите с iPhone, а с това и поводите за съдебни дела от Apple. В кадъра се вижда и хардуерен бутон за камерата, което няма как да не приветстваме, а на екрана на телефона е изписана датата 22 май, когато не е изключено да се състои премиерата на телефона. Изображението показва и обновена версия на интерфейса TouchWiz, която, изглежда, работи върху Android 4.0.

За друго изображение, което също се появи в сайта Reddit, се твърди, че идва от източник, който работи в Samsung. Според съпътстващата кадъра (показва компютърен екран) информация телефонът ще има 4,7" екран с HD резолюция с малка рамка, опция за избор на TouchWiz или стандартния интерфейс на Android и заден панел с керамично покритие, създадено по процеса micro arc oxidation, който HTC използва в One S. Последното предполага, че корпусът ще е метален. Останалите споделени детайли, които няма как да знаем дали са реални, включват четириядрен процесор Exynos 4412, Super AMOLED Plus HD дисплей, 12МР камера, батерия с капацитет 2250 mAh и дебелина на телефона 8 мм.

https://plus.google.com/114137303766439306556/posts/c3YNat9A6v7

http://www.reddit.com/r/Android/comments/r1m7a/my_friend_works_at_samsung_in_a_respectable/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"