35 000 клиенти ползват SMS услугата на ЧЕЗ

35 000 клиенти ползват SMS услугата на ЧЕЗ
Централата на ЧЕЗ България. Снимка: sofia.bta.bg
A A+ A++ A

Близо 35 000 клиенти разчитат ЧЕЗ да ги подсети чрез SMS да си платят сметката за електроенергия. Компанията напомня на клиентите си със съобщение, преди да изтече срокът за плащане.

Все повече клиенти на ЧЕЗ се застраховат срещу възможността да пропуснат да платят сметката си за ток, като се регистрират за получаване на безплатни SMS известия преди прекъсване на захранването.

По данни на компанията две години и половина след въвеждане на услугата през юли 2009 г. броят на потребителите, които се възползват от нея, достига 34 950 души. Само през изминалата година над 11 хил. са заявили желанието си да бъдат предупреждавани при изтичане на срока за плащане на месечната сметка.

„Услугата е изключително удобна за всички, на които в забързаното ежедневие не им остава време да мислят за плащането на сметките. На всеки може да се случи да забрави за сроковете. Ние обаче мислим за това как да се избегнат нежеланите последствия от подобни ситуации“, казва Зорница Йорданова, директор „Маркетинг и подпомагане на продажбите“ в ЧЕЗ Електро България

Не искате изненади?

- За да сте добре информирани,

- За да се възползвате от безплатно sms известяване при неплатено задължение,

- За да можете да проверявате сметката си когато пожелаете, само с един SMS –

Регистрирайте се за безплатно SMS известяване преди прекъсване на електрозахранването и проверка на текущото задължение за електроенергия с sms (без увеличение на цената, според тарифния Ви план). Двете нови услуги ще бъдат достъпни след една-единствена регистрация.

Възможностите за регистрация за услугите са няколко, всеки клиент може да избере най-удобната за себе си (услугите се активират в рамките на 24 часа след извършване на регистрацията).

Най-бърза и удобна възможност за регистрация е чрез изпращането на SMS (без увеличение на цената, според тарифния Ви план) с текст Вашият Клиентски номер на 170077.

Друга възможност за регистрация е на място в Център за клиенти на ЧЕЗ. Регистрацията там се извършва само срещу посочване на Клиентски номер/а и мобилен телефон.

Можете да се регистрирате за услугите и ТУК чрез регистрционната форма на сайта ни.

#ЧЕЗ #Инвеститори на десетилетието

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Новини
Последно от Новини

Всички новини от Новини »