Проститутка пусна своя модна линия

Проститутка пусна своя модна линия
Френската проститутка Захия Дехар, която „разтърси“ лагера на Франция преди Мондиал 2010, пусна собствена модна линия за бельо. Снимка: thesun.co.uk
A A+ A++ A

Френската проститутка, която „разтърси“ лагера на Франция преди Мондиал 2010, пусна собствена модна линия за бельо.

19-годишната Захия Дехар призна преди турнира в ЮАР, че е получила пари от френските национали Карим Бензема и Франк Рибери, за да прави секс с тях още докато е била малолетна, съобщи БГНЕС, цитирайки световни медии.

Стигна се дори до криминални обвинения по случая, макар в крайна сметка да се изясни, че футболистите не са знаели, че Дехар е непълнолетна.

Днес нейната метаморфоза от стопаджийка в царица на подиума приключва. Захия представи първата си линия дамско бельо в прочутия „Пале Брониар“ – бившата Парижка стокова борса.

Излизайки с привлекателна походка на подиума, хубавицата представи част от авторските си дизайни, включително роклята на листенца, която остави една съвсем малка част от тялото й скрита.

Фотосесията на линията бе заснета от един от топдизайнерите на нашето време – маестрото на Chanel Карл Лагерфелд. А за момиче, което доскоро се навеждаше за пари, трансформацията бе доста драматична и успешна.

#Захия Дехар #Карим Бензема #Франк Рибери #футболисти

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »