Януари бил месецът на скандалите

Януари бил месецът на скандалите
Двойките се карат най-много през януари, като през този месец от годината спорят поне по осем минути на ден, показва британско проучване. Снимка: madamenoire.com
A A+ A++ A

Двойките се карат най-много през януари, като през този месец от годината спорят поне по осем минути на ден, показва британско проучване.

Британците прекарват средно 14 часа и 48 минути на ден у дома през януари и имат по 20 спора с половинката си, сочи изследването, направено по поръчка на застрахователната компания Sheilas' Wheels, предаде БГНЕС.

Това означава, че в първия месец от годината караниците с партньора траят общо около четири часа. Изследването е направено по поръчка на застрахователната компания Sheilas' Wheels.

65% от участниците в допитването заявили, че са се разделяли с партньор през януари.

Лошото време, мрачните дни и затрудненото финансово положение карат все повече хора да си седят у дома и това става причина за множество спорове.

За сметка на това през лятото жителите на Острова прекарват само по 10 часа и пет минути у дома и имат 16 спора.

7% от британците прекратяват връзка в резултат на поето новогодишно обещание, 40 на сто твърдят, че страдат от януарска депресия, а 46 на сто смятат, че януари е най-депресиращият месец в годината.

„Липсата на слънчева светлина ни кара да се чувстваме летаргични и депресирани, а липсата на упражнения може да ни направи раздразнителни, избухливи и стресирани.

Като прибавим към това отегчението, финансовите проблеми и прекаленото празно време с партньорите ни, се получава идеалната рецепта за караници и раздели“, отбелязва психоложката Дона Доусън.

#януари #скандали #проучване

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"