HTC DIx ще бори Galaxy Note II с 5" 1080р дисплей и четириядрен процесор

HTC DIx ще бори Galaxy Note II с 5" 1080р дисплей и четириядрен процесор
A A+ A++ A

В началото на септември видяхме снимки на неизвестен телефон на HTC и предположихме, че може би е неизвестният HTC 6435LVW, информация за който се появи в различни тестове. Нова информация на HTC Source потвърждава, че това е телефонът, и споделя допълнителни детайли за него, които го правят едно от устройствата, които очакваме с особен интерес. Това е така, защото моделът разполага с 5" дисплей с резолюция 1080р (пикселната гъстота е 480 ppi) и най-вероятно ще изпревари по отношение на пазарната премиера китайския Oppo Find 5.

Другите характеристики включват четириядрен процесор Qualcomm Snapdragon S4, 1.5GB RAM и 16GB вградена памет. Източникът на HTC Source твърди, че телефонът има втори LED индикатор за пропуснати обаждания върху задния панел, близо до камерата. Според информацията батерията е вградена и няма слот за допълнителна памет. В момента името на модела е HTC DIx, но засега не е ясно под какво наименование ще се появи на пазара. Не е изключено да се нарича DROID Incredible X и да се появи първо в мрежата на американския оператор Verizon, а по-късно да достигне и до други пазари.

По всичко личи, че HTC ще ни срещне с интересни модели, които ще са в продажба преди коледните празници - на 19 септември компанията организира събитие, на което очакваме да покаже нови устройства. Освен модели с Windows Phone 8 и HTC DIx, друг кандидат за скорошна премиера е и HTC One X+ с NVIDIA Tegra 3 Plus, чийто фърмуер вече се появи в интернет.

http://htcsource.com/2012/09/exclusive-5-inch-htc-dix-phablet-to-feature-quad-core-processor-1-5gb-of-ram-and-16gb-of-internal-storage/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"