Избягал затворник праща писмо, а полицията още го търси

Избягал затворник праща писмо, а полицията още го търси
A A+ A++ A

Издирването на двамата избягали затворници от Софийския затвор Владимир Пелов и Радослав Колев не е престанало за секунда дори. В това увери главният секретар на МВР Младен Маринов пред БНТ.


Той добави, че полицията е получила писмото на Пелов, което той изпрати вчера до медиите и в което се оплаква, че е осъден несправедливо.
"Въпросното писмо ни беше предадено вчера от журналист от българска медия. Предстои да се назначат съответните експертизи и да се уточни автентичността на това, че авторът е г-н Пелов", обясни Маринов.

"Има множество задържания. Но всъщност присъдите ги преценява съдът, така че мисля, че няма съмнение, че всичко е направено, съгласно закона", допълни той.

Маринов обясни, че е останал доволен от охраната на срещата на върха ЕС - Западни Балкани вчера в софия.

"Смятам, че максимално постигнахме целта - от една страна да има сигурност, от друга да не затрудняваме излишно гражданите", коментира той работата на службите.

"Към момента разследващите са натоварени в най-големите градове - София, Бургас, Варна. Слънчев бряг е най-горещият курорт по нашето Черноморие, така че от гледна точка на престъпността е най-рисков", обясни главният секретар на МВР.


Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"