Калоян Паргов: Клубовете на БСП в София ще се превърнат в средища за представяне на алтернативните местни политики

Калоян Паргов: Клубовете на БСП в София ще се превърнат в средища за представяне на алтернативните местни политики
A A+ A++ A

Клубовете на БСП в София ще се превърнат в средища за представяне на алтернативните местни политики. Това заявки лидерът на БСП – София и председател на групата на социалистите в СОС Калоян Паргов на откриването на обновения клуб на партията в столичния район „Люлин“. „Обновяването на партийните клубове е задача, която си поставихме през миналата година и успешно изпълнихме. Това е едно добро начало, с оглед на работата, която ни предстои през следващата година и половина. Тези клубове са местата, където хората да разберат, че БСП се е променила“, това каза лидерът на столичните социалисти пред десетките членове и симпатизанти, които присъстваха на събитието. В откриването взеха участие и председателят и заместник-председателят на НС на БСП Корнелия Нинова и Деница Златева.

„Това ще клуб на отворените врати. Тук люлинци ще могат да се срещат с нашите народни представители и общински съветници и да се запознаят от първа ръка с алтернативните политики, които БСП ще предложи на софиянци, категоричен бе Паргов - Политики, които ще дадат работещи решения на проблемите на София, голяма част от които са типични и за „Люлин“. Това са мръсният въздух, затрудненият трафик, състоянието на междублоковите пространства и парковете, местата в детските градини и училищата, сигурността на гражданите. Имаме всички предпоставки да бъдем близо до гражданите и да се вслушваме в гласа им“.

„Да работим така, че след година и половина усилията ни да се увенчаят с успех и да се поздравим с кмет на „Люлин“ от БСП“, призова социалистите Калоян Паргов.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »