Вече можем да си закупим онлайн билети от НДК

Вече можем да си закупим онлайн билети от НДК
A A+ A++ A

Приключи и вторият етап от въвеждането на онлайн системата за продажба на билети на Националния дворец на културата. Зрителите вече могат не само да запазват, но и директно да купуват билети за събитията, които желаят да посетят в НДК.  От момента на въвеждането на системата до сега, когато тя функционираше само като възможност за резервиране на билети, онлайн платформата е привлякла над 15 000 потребители.

„Благодарим на всички приятели, зрители и партньори на НДК за високото доверие”, отбелязва председателят на Съвета на директорите на НДК Борислав Велков.

Въвеждането на онлайн системата за продажба на билети на НДК е в унисон с визията на ръководството на Двореца за превръщането му в модерен европейски културно-конгресен център. Платформата за покупка на билети е част от цялостен пакет за подобряване на организирането на събития в НДК, като следващата стъпка от пакета ще бъде въвеждането и на собствена система за проверка на закупените билети. Това е поредица от мерки, предприети от мениджмънта на двореца, по посока на подобряване качеството на обслужване на партньорите, клиентите и зрителите на НДК, както и на засилване нивото на сигурност в сградата. Не на последно място, по този начин се надяваме, да увеличим и приходите за търговското дружество, отбелязват от Съвета на директорите на НДК.

Билети за събитията на всички културни пространства на НДК – зала 1, Театър АзарянДНК-пространство за съвременен танц и пърформанскино „Люмиер Лидл”Литературен клуб „Перото”зала 42 могат да се купят тук: tickets.ndk.bg.

До 20 април /петък/ Билетният център ще работи целодневно в кино „Люмиер Лидл”, а касите в основната сграда ще отварят след приключване на събитията.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"