Променя се движението в част от центъра на София заради строежа на метрото

Променя се движението в част от центъра на София заради строежа на метрото
A A+ A++ A

Временно се променя организацията на движение по част от бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" заради строителството на метрото, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

От 20 април до 28 май 2018 г. се забранява влизането на пътни превозни средства по две пътни ленти от северната страна на южното пътно платно на бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" в участъка между ул. "Мизия" и ул. "Шипка". Движението ще се извършва в една пътна лента от южната страна на южното пътно платно на бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" в същия участък.

От 29 май до 20 октомври се забранява влизането на пътни превозни средства по южното пътно платно на бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" в участъка между ул. "Мизия" и ул. "Шипка". Движението на пътни превозни средства ще се извършва по временна пътна лента от северната страна на южното пътно платно на бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" в същия участък.

Автобусната спирка по маршрута на линии 72, 75 и 213 с код 440 "Военна Академия" в посока ул. "Оборище" ще бъде преместена след кръстовището с ул. "Шипка".

 

 
Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Транспорт
Последно от Транспорт

Всички новини от Транспорт »