Какво ще е времето през следващите дни?

Какво ще е времето през следващите дни?
Източник: pixabay.com
A A+ A++ A

През нощта над много райони облачността временно ще се разкъса, но преди обяд отново ще се заоблачи и през деня ще се задържи предимно значителна. Само в крайните южни райони на отделни места все още е възможно да превали слабо. Ще духа слаб, преди обяд в Северна и Източна България до умерен вятър от запад-северозапад. Минималните температури ще са между минус 4 и 1 градуса, максималните - между 4 и 9 градуса, сочи прогнозата на НИМХ БАН.
 
По Черноморието ще бъде предимно облачно. Вероятността за валежи е малка. Максималните температури ще са 7-9 градуса, температурата на морската вода е 5-7 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.Над планините ще е предимно облачно, на отделни места в южните планински райони ще превали слаб сняг. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 0 градуса, на 2000 метра - около минус 5 градуса.
 
В петък и събота в равнинната част от страната ще се задържи предимно облачно, на места ще бъде мъгливо.В планините и планинските райони облачността ще намалее до предимно слънчево време. Минималните температури ще останат без промяна, а дневните ще се повишат с 3-4 градуса.

#времето

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Времето
Последно от Времето

Всички новини от Времето »