Дневен хороскоп за вторник, 09 януари 2018 г.

Дневен хороскоп за вторник, 09 януари 2018 г.
Източник: pixabay.com
A A+ A++ A

Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Способността ви да помагате на другите е значително подобрена в момента - затова, докато предпочитате да се занимавате със собствения си бизнес, все още трябва да сте сигурни, че приятелите и семейството ви знаят, че сте на разположение.

Телец

Трябва да се срещнете с някаква аудитория днес - така че присъствайте на концерт, излезте по улиците, докато не срещнете шофьор или просто слушате запис на живо и вижте дали можете да се разтоварите.

Близнаци

Днес е страхотен ден за справяне с входящата ви кутия - трябва да я почистите. Да изтриете всички ненужни писма, да върнете отговори на хората, които чакат и да се справите с бъркотията, която сте създали. 

Рак

Способността ви да изразявата мислите си се засилва точно сега и хората наистина слушат! Може да срещнете известно съпротивление, но това би трябвало да е валидно предизвикателство вместо проста игра на енергия.

Лъв

Финансовите въпроси - особено тези, свързани с вашия месечен или годишен бюджет - са на масата в момента и трябва да намерите точно правилния начин да се справите с тях по подходящ начин.

Дева

Ще направите още едно голямо постижение днес, затова отделете малко време да празнувате. Това е подходящо време за вас да се разхождате с приятели или колеги и да сте сигурни, че всеки получава малко похвала.

Везни

Трябва да се отпуснете и да оставите детайлите от деня да изплуват от ума ви, ако е възможно. Твърде много може да се окажете прекалено психически изтощени да правите вечеря, още по-малко да го направите тази вечер!

Скорпион

Енергията ви е лесна за излизане с приятели - макар че поне един от тях се е превърнал в работохолик за една нощ. Вижте дали можете да ги измъкнете от твърдите им нагласи.

Стрелец

Забавете малко темпото и обмислете всички опции, особено ако сте изнемощели над крайни срокове или конкуренти. Ако бързате днес, сигурно ще трябва да се отдръпнете скоро и да загубите още повече.

Козирог

Вие жадувате за знание, така че пийте дълбоко от Интернет - или от библиотеката, или дори от един познат - ваш приятел. Вашата велика енергия гарантира, че можете да разделите добрите неща от лошите.

Водолей

Днешният ден е перфектен за емоционален бизнес, тъй като имате по-стабилна основа и трябва да можете да се справяте дори с най-неприятните чувства. Вашият партньор може да не е толкова щастлив, затова опитайте да бъдете търпеливи.

Риби 
 
Трябва да проектирате своята личност по-силно днес - затова другите знаят точно къде стоите. Може да не е удобно, но това е добре. Понякога е важно да се каже какво е правилно.

#дневен хороскоп #дневен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници