Тираджия помете две патрулки

Тираджия помете две патрулки
Източник: pixabay.com
A A+ A++ A

Шофьор на товарен автомобил блъснал две полицейски коли и ранил четирима полицаи, съобщават от прокуратурата. Той е задържан за срок до 72 часа, предаде Дарик.

На 3 декември около 00:30 ч. 32-годишният мъж пътувал по магистрала "Тракия" в района на "Троянови врата, когато полицейски патрул подава сигнал, че не е спрял на подаден сигнал със „стоп” палка на полицейски патрул.

Малко по-късно спират товарния автомобил за проверка край Пловдив.

Полицаите установяват наличие на алкохол в кръвта на водача. След като той видял показанията на дрегера, шофьорът изблъскал единия от полицейските служители, качил се обратно в тира и тръгнал в посока Стара Загора.

В близост до разклона за старозагорското село Хрищени, товарният автомобила блъснал в задната част движещия се пред него патрулен автомобил. След това той решил да направи обратен завой, при което ударил в странична дясна част втори полицейски патрулен автомобил.

След като полицаите успяват да спрат автомобила установили, че наличието на алкохол в кръвта е 1,5 промила.

32-годишният шофьор е обвиняем за нанесените телесни повреди на четиримата служители на Областната дирекция на МВР в Стара Загора, за това, че е нарушил правилата за движение по пътищата и за това, че е шофирал пиян.

#тираджия #патрулка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"