Oчаквайте новата книга на Peika.bg

Oчаквайте новата книга на Peika.bg
A A+ A++ A

 

Чудесна новина за всички почитатели на пътешствията, мистиката и разходките! Сайтът Peika.bg издава нова книга „Мистични разходки из България за (не)обикновени пътешественици“! Тя ще бъде на пазара през декември!

Тайнствени скални светилища, древни обсерватории, извори с лековита вода, храмове на чудесата, призрачни села, силни енергийни центрове в България – това са само част от мистичните разходки в книгата... Тези и още много магични дестинации, легенди от местния фолклор и вълнуващи срещи ви очакват на страниците на книгата „Мистични разходки из България за (не)обикновени пътешественици“!

Разходките в нея ще ви поведат на едно необикновено пътешествие с чудни истории, пейзажи и емоции. Ще ви срещнат със сладкодумните местни хора в най-приказните части на България. Ще ви припомнят родния фолклор и оттук нататък вие също ще се превърнете в негови пазители!

Нещото, което прави едно място специално, е историята, която витае около него. Тя може да запали фитила на любопитството, да разкрие закодирани тайни, да ни помогне не само да виждаме местата, които посещаваме, но и да ги разбираме, усещаме...

Книгата „Мистични разходки из България за (не)обикновени пътешественици“! предлага един по-различен вид пътешествие – чрез българския фолклор. Ще научите мести легенди за причудливи обекти, които днес се пазят от малцина в пазвите на планината или в някое опустяло селце.

В книгата ще откриете още: точни маршрути, полезна информация, 
GPS координати, любопитни факти за всеки обект и съвети за (не)обикновени пътешественици!

Автор и фотограф на книгата е главният редактор на сайта Peika.bg – Боряна Кръстева. Тя лично откива и преоткрива България в продължение на няколко месеца, издири причудливи легенди, срещна се с интересни местни хора, които й споделят мистичните истории за своя край.

Заповядайте на премиерата на книгата „Мистични разходки из България за (не)обикновени пътешественици“! на 07.12.2017 г. от 19:00 часа в бар "Петък" (ул. "Ген. Йосиф В. Гурко" №21) !

 

Пътешествието е умението да усещаш… Усетете магията на мистична България!

 

 

 

 

 

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Култура
Последно от Култура

Всички новини от Култура »