Имотният пазар в Пловдив продължава да се развива

Имотният пазар в Пловдив продължава да се развива
Източник: pixabay.com
A A+ A++ A

Имотният пазар в Пловдив продължава да се развива с рекордни темпове, като основен двигател остава новото строителство. Търсенето на жилищни имоти продължава да нараства, а купувачите са добре информирани и имат все по-високи изисквания. Един от основните мотиви при избор на нов дом в града под тепетата е добрата локация, коментират още експерти от бранша. 

Затова и инвеститорите от Галакси Инвестмънт Груп са подбрали именно квартал „Отдих и култура“ за най-новият си жилищен проект Royal Garden, който в последните години се очертава като един от най-предпочитаните райони на града. 

Във вторник символична първа копка на обекта бе направена от Константин Бояджиев, управител на компанията и инж. Иван Тотев, кмет на град Пловдив.

„Royal Garden е проект на инвеститор с доказана репутация, който стои зад проекти, отговарящи на всички европейски и световни стандарти в строителството“, коментира кметът на града Иван Тотев по време на първата копка. „Нашата компания вярва в потенциала на Пловдив. Превръщането на града все по-предпочитана инвестиционна дестинация обуславя до голяма степен нуждата от изграждане на повече проекти, които да задоволят нарасналото търсене на жилищни имоти. Проекти, които да отговорят на нуждите на по-взискателните купувачи, ориентирани към висококачествени имоти. Вярвам, че с Royal Garden ще отговорим именно на техните изисквания“, допълни по време на официалното събитие управителят на Галакси Инвестмънт Груп Константин Бояджиев.

Жилищният парк ще се състои от две Г-образни сгради от „премиум“ клас на 8 етажа, от които 7 жилищни и един - партерно ниво, където са предвидени паркоместата и гаражите. Характерно за помещенията е, че ще се отличават с изключителна функционалност, апартаментите са с отлично разпределение и светла височина, прави и лесни за обзавеждане форми – това са и новите изисквания на търсещите жилище в Пловдив. От югоизточната страна на сградите е предвидено ще бъдат изградени обширни тераси с панорамна гледка към емблематичното тепе Младежки хълм. 

Жилищният комплекс е с контролиран достъп и видеонаблюдение. Royal Garden ще разполага с градина, чиято поддръжка ще бъде осигурена от професионален пропърти мениджмънт. Предвиждат се още обособени кътове за отдих и цветни детски площадки.

#Пловдив #пазар на жилища

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Имоти
Последно от Имоти

Всички новини от Имоти »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"