Нови дефекти по бул. "Дондуков"

Нови дефекти по бул. "Дондуков"
pixabay.com
A A+ A++ A

Столичният булевард "Княз Александър Дондуков" отново осъмна с дефекти по ремонта, който тече вече пети месец, информира ДАРИК.

От снимки в социалните мрежи се вижда некачествено изпълнение в участъка при улица "Г.С. Раковски", по който се работи през почивните дни.Кметът на София Йорданка Фандъкова заяви, че булевардът още е в ремонт и след 20-и ноември, когато ще бъде пуснато движението, ще се прецени дали има нужда от поправка.

"Обектът е в строителство, продължава да се работи. Има да се довършват неща, нека имаме търпение. 20 ноември да пуснем движението, след това до 1 декември е срокът за завършването по новите уточнени срокове. Надзорът ще си свърши работата. Ако не са направили нещо както трябва строителите, ще си го поправят", обясни градоначалникът.
 
"Аз съм заявила на изпълнителите, че тях ги контролира не само надзорът и общината, но и всички граждани, които минават. Очаквам да си свършат работата както трябва. Но в момента не мога да коментирам качество, защото то все още не е готово", обясни Фандъкова.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Транспорт
Последно от Транспорт

Всички новини от Транспорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"