Цветанов се появи с бутонели с надпис „Сикрет Сървис“

Цветанов се появи с бутонели с надпис „Сикрет Сървис“
Аксесоара на ръкавите на вицепремиера забелязал фоторепортерът на вестник „Сега“ Борислав Николов, който успял да заснеме бутонелите, а на тях ясно си личи надписът United States – Secret Service. Снимка: в. „Сега“
A A+ A++ A

Вътрешният министър Цветан Цветанов се появи с нови бутонели, на които пише United States - Secret Service (САЩ – секретни служби).

Аксесоара на ръкавите на вицепремиера забелязал фоторепортерът на вестник „Сега“ Борислав Николов, който успял да заснеме бутонелите, а на тях ясно си личи надписът United States - Secret Service.

Министърът доскоро носеше ризи с избродирани собствени инициали, припомня БГНЕС.

По време на Кръгла маса в парламента за промените в Закона за СРС Цветан Цветанов носеше избродираните инициали на левия ръкав на ризата. На латиница с печатен шрифт бе изписано - TzvTzv.

Едно от най-добрите звена на „Сикрет Сървис“ извън САЩ е в София, похвали страната ни директорът на секретните служби Марк Съливан на срещата с Цветан Цветанов още през ноември 2011 г.

През последните години „Сикрет Сървис“ и службите на МВР са постигнали значителни успехи в борбата срещу производството и разпространяването на фалшивата валута (предимно щатски долари и евро) и престъпленията в интернет пространството.

Само преди месец директорът на ЦРУ Дейвид Петреъс беше на „тайно“ посещение в България.

На среща с властта той е поискал „по-силни“ връзки между разузнавателните служби на двете страни.

Агенцията за борба с наркотиците на САЩ – ДЕА, също има вече офис в България.

#Дейвид Петреъс #ЦРУ #„Сикрет сървис“ #Цветан Цветанов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"