Индийците посрещнаха Бербо като футболен бог

Индийците посрещнаха Бербо като футболен бог
Източник: pixabay.com
A A+ A++ A

Димитър Бербатов бе посрещнат като истински бог в Индия от феновете на новия си отбор Керала (Бластърс). Двукратният шампион на Висшата лига с Манчестър Юнайтед кацна на летището в град Кочи в 2:34 ч. след полунощ местно време. Късният час не бе смутил екзалтираните фенове, които му показаха какво го очаква в екзотичната страна.

Още два часа преди пристигането на Бербо феновете започнаха да опъват жълтите шалове на клуба и да прииждат на потоци, за да видят новия си любимец. Когато той кацна, те полудяха и го посрещнаха със скандирания "Берба!". Българинът веднага бе окичен с шал, а отдолу носеше фланелка на Керала. Привържениците издигнаха големи транспаранти по повод идването на новото попълнение.

"Тук сме да посрещнем Бербатов", "Финални приготовления", "Това е сцена, когато Краля пристига в кралството", "Още няколко минути и Бербо ще докосне земята на боговете. А ние чакаме" - това бяха част от репликите на запалените привърженици, цитирани от "24 часа".

Първенството на Индия започва на 17 ноември. Феновете вече обявиха, че нямат търпение да посрещнат Бербатов с песни и на своя стадион "Джавахарлал Неру". Съоръжението, кръстено на бащата на Индира Ганди, е с капацитет 75 000 зрители, а посещаемостта в предходните сезони е средно около 50 000 на мач.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »