Уфолог откри древни пирамиди край бреговете на Флорида

Уфолог откри древни пирамиди край бреговете на Флорида
Източник: pixabay.com
A A+ A++ A

Уфологът Скот Уорнг съобщи, че е открил древни пирамиди на дъното на океана. Той открил необикновените структури с помощта на google earth. Те се намират на морското дъно до остров Ню Провидънс, близо до Флорида, САЩ.

Според Уорнг и Тайлър Глокнер тези пирамиди може да са по-древни от всички подобни пирамидални постройки, които са откривани на сушата, защото океана консервира и запазва постройките много по-добре от въздушната среда.

Според тях двете пирамиди може да са изградени от древна извънземна раса. Подобни теории съществуват и за много от пирамидите открити на сушата - че това са древни енергийни центрове, построени с помощта на извънземни технологии.

Едната от откритите пирамиди има перфектна тристранна структура, като тази на великата пирамида в Гиза, Eгипет.

Другата има стъпаловиден строеж и стъпаловиден градеж, подобен на пирамидалния храм Чичен Ица, построен от цивилизацията на маите. Координатите на находката му са 24°56\'26.50"N 77°19\'39.35"W.

За момента обаче същността и произхода на тези пирамидални форми са неясни. За да се докаже теорията на уфолозите, трябва да се направи подводно проучване.

Тяхната теория засега не е подкрепена от официално научно становище. Според скептиците това може да са просто коралови рифове или подводни скали.

#пирамида

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Археология
Последно от Археология

Всички новини от Археология »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"