Лотарията "Зелена карта" започва отначало

Лотарията "Зелена карта" започва отначало
Източник: pixabay.com
A A+ A++ A

Регистрацията по програмата на САЩ за разнообразяване на имигрантския поток (DV) за 2019 г., позната като лотарията за "Зелена карта", започва отначало. Всички подадени формуляри трябва да се изпратят отново, съобщиха от посолството на САЩ в София.

По технически причини периодът за регистрация за кампанията "Зелена карта" 2019 ще бъде рестартиран, като всички кандидати, които са подали формуляр преди 18 октомври 2017 година, ще трябва да го изпратят отново.

 

"Съжаляваме за причиненото неудобство, но с цел осигуряване на еднакви условия за всички и запазване на честността на процеса, се налага да рестартираме процедурата по подаване на формулярите за Зелена карта", пишат от посолството.

 

Новият регистрационен период за кампанията е започнал в 19 часа на 18 октомври 2017 година и ще приключи в 19 часа българско време в сряда, 22 ноември 2017 година.

 

Подадените преди 18 октомври формуляри няма да бъде валидни. Вече кандидатствалите може да подадат още един формуляр, без да се притесняват, че ще бъдат дисквалифицирани за това, че са кандидатствали два пъти. Ако обаче подадат повече от един формуляр по време на новия регистрационен период, кандидатурата им няма да бъде валидна, предупреждават от посолството.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"