Премиите в ЦСКА за победа във вечното дерби в събота ще са по 5000 лева

Премиите в ЦСКА за победа във вечното дерби в събота ще са по 5000 лева
Източник: pixabay.com
A A+ A++ A

Премиите в ЦСКА за победа във вечното дерби в събота ще са по 5000 лева. Това е бонусьт, който играчите могат да получат за успех както в сблъсъка с Левски, така и за този с Лудогорец в Разград на 5 ноември (неделя).

Премиите са чувствително завишени спрямо тези, които се полагат на играчите в останалите двубои. Подобни на настоящите са били допълнителните стимули и за пролетните сблъсъци с Левски. ЦСКА спечели последните две издания на дербито с по 3:0 - на 29 април и на 28 май, и така играчите са заработили солидни бонуси. Вече в трети пореден сезон, откакто Гриша Ганчев е ангажиран с клуба, всички заплати и премии в клуба се изплащат без никакво забавяне.

Футболистите на ЦСКА се готвят едноразово във всеки един ден преди дербито. Отборът не получи нито ден почивка след издънката срещу Пирин (0:0). Игралите в двубоя на "Армията" имаха възстановително занимание в понеделник, а от вчера вече се готвят на пълни обороти. В тренировките се набляга на тактиката за мача със сините.
 
Спортно-техническите фактори в ЦСКА заявиха, че очакват дербито с Левски да наподобява срещата с Пирин - армейците да нападат, а съперникът да е прибран в своята половина и да дебне за контраатаки. Двубоят в събота е с начален час 16:00, като се очаква слънчево време и над 20 градуса температура.

#Левски-ЦСКА

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »