Опитват да регистрират още 2 марки "ЦСКА"

Опитват да регистрират още 2 марки "ЦСКА"
Източник: pixabay.com
A A+ A++ A

Нови драми се сформираха около емблемата и марката на ЦСКА. Синдикът на "червените" Дора Милева заяви, че до края на месеца ще пусне две опозиции, защото се прави опит да се регистрират нови две марки "ЦСКА". Тя каза, че ще предприеме конкретни действия, защото е длъжна да защити интересите на ПФК ЦСКА АД,пише Sporta.bg

"Със сигурност ще пусна две опозиции, защото се правят опити да се регистрират нови две марки "ЦСКА". Нашите адвокати всеки ден следят събитията, тъй като по всяко време е възможно някой да иска да създаде нова марка. Срокът за опозиция е до края на септември и ще бъде спазен. Вече съм подала молба до съда да ми разреши да използвам 800 лева от сметката на ПФК ЦСКА АД. Тези пари ще отидат за опозициите", заяви Милева.

"За да внесеш опозиция, таксата е 400 лева. Стриктно спазвам правилата и законите на България. Длъжна съм да защитя ПФК ЦСКА АД и правата на кредиторите. Затова не бива да позволяваме да бъдат регистрирани подобни на ЦСКА марки. Не ме интересува дали единият, или другият клуб иска да регистрира нова марка. Нямам лични отношения с нито една от двете страни. Просто спазвам правилата", каза синдикът.

Тя разкри, че има възражения срещу разпределението на парите за емблемата на ЦСКА. Такива хора трябва да платят такса от 15 лева, но все още не са го направили.

"Инвестбанк" и "Танев" са платили таксата. Има хора, които все още не са го направили. Уж имат възражение относно разпределението на парите, а все още не искат да платят 15 лева. Рано или късно ще бъдат намерени и трябва да изпълнят задължението си. Връчат ли им известието, имат седемдневен срок. Този казус ще стигне до Апелативния съд и тяхното решение ще бъде окончателно", добави синдикът на ПФК ЦСКА АД пред колегите от "Спортал".

#ЦСКА

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници