„МИХАЛКОВО“ откри логистичен център в Пловдив

„МИХАЛКОВО“ откри логистичен център в Пловдив
A A+ A++ A

На 19 септември – вторник, от 11.00 ч. официално беше открит новия логистичен център на компанията за бутилиране на минерална вода „Михалково“, намиращ се на Околовръстен път Пловдив – Южна дъга. Церемонията започна под звуците на родопски гайди, а Негово Високопреосвещенство Пловдивски митрополит Николай отслужи църковен водосвет за здраве и успехи.

Официални гости на церемонията бяха областният управител на Смолянска област – г-н Недялко Славов, заместник-областният управител на Пловдивска област – г-н Димитър Керин, кметът на Община Смолян – г-н Никола

Мелемов, председателят на ОС на гр. Девин – г-н Руси Чаушев, кметът на гр. Девин – г-н Красимир Даскалов, кметът на с. Михалково – г-жа Василка Бечева, почетният консул на Германия в Пловдив и ръководител на представителството на Германо-българската индустриално-търговска камара в Пловдив – г-жа Мариана Чолакова и много партньори и приятели на бутилираща компания „Михалково“.

В речта си при откриването изпълнителният директор на Михалково АД припомни: „След като миналата година в Михалково построихме и открихме една прекрасна чешма с естествено газирана вода за хората, тази година изпълнихме и нашата следваща голяма цел – логистичния център в Пловдив.“

Лентата беше прерязана от областният управител на Смолян г-н Недялко Славов, г-н Димитър Дългъчев – управител на Михалково АД и г-н Георги Гетов – управител на МВМ груп ООД, след което всички разгледаха съоръжението.

Логистичният център е изграден на стратегическо място, а сградата е функционална и разполага както с помещения за осигуряване на административно обслужване, така и складова база, оборудван с най-новата в технологично отношение автоматизирана складова шатъл система, която позволява по–рентабилно, лесно и сигурно използване на стелажите и едновременно с това увеличава значително полезно-използваемата площ и повишава капацитета на съхранение.

Направените инвестиции са в отговор на дълготрайния успешен растеж на компанията през последните години, която непрекъснато следи тенденциите в потребителското търсене и разширява продуктовото си портфолио.

 

За повече информация:

Сол Комюникейшънс ЕООД / Тел. 0885 649 811/ office@sol.bg

 

#Пловдив #логистичен център

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"