Шейхът реши кой ще бие дузпите в ПСЖ

Шейхът реши кой ще бие дузпите в ПСЖ
Източник: pixabay.com
A A+ A++ A

След голямата драма между Неймар и Единсон Кавани за това кой да бие дузпите в ПСЖ се е стигнало до среща на най-високо ниво във френския клуб. Собственикът Насер ал-Хелаифи е взел нещата в свои ръце, за да помири двамата съотборници. Шейхът е взел решението 11-метровите наказателни удари да бъдат изпълнявани от уругваеца, а Неймар е избор номер 2, пише Sporta.bg.

При един от фауловете в полза на парижани Дани Алвеш взе топката от Кавани, за да я предостави на сънародника си Неймар. Това предизвика остра реакция от уругваеца, който не остана длъжен, и при отсъдена дузпа за ПСЖ взе топката и се нагърби сам да я вкара. Тогава пък Неймар отиде към него и започна да го моли да му предостави изпълнението. Кавани се скара с бразилеца, като бе категоричен, че той ще бие от бялата точка. В крайна сметка той пропусна дузпата и така още повече разгневи треньора Унай Емери. Все пак, ПСЖ спечели с 2:0 след два автогола.

След мача някои медии твърдяха, че дори се е стигнало до грубо спречкване в съблекалнята между двамата лидери на тима. Борбата на Аз-овете в ПСЖ назряваше дълго време, но сега наистина започна. Собственикът на клуба е видял, че това вреди страшно много на парижани и е взел сериозни мерки. Кавани ще продължи да бие 11-метровите наказателни удари за тима. След напускането на Златан Ибрахимович той стана щатен изпълнител на тези статични положения.

За момента уругваецът има 7 гола в първенството, докато Неймар е с 4 и това още повече ядосва бразилския нападател.

#ПСЖ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"