Маша оплю мъжете от Източна Европа, разкости още един бивш

Маша оплю мъжете от Източна Европа, разкости още един бивш
Източник: pixabay.com
A A+ A++ A

Мария Шарапова напоследък е обект на огромен интерес заради своята автобиография. Книгата излезе на пазара едва преди няколко седмици, но вече доста пикантни истории за личния живот на руската тенисистка излязоха наяве.

Маша разказва как се е запознала с баскетболиста и разкрива подробности около развитието на тяхната връзка. Двамата стигат до годеж, но така и не стъпват на олтара. Шарапова е доста груба към "мъжете от Източна Европа", споделяйки странните им навици.

"Нямах сериозни връзки почти до 20-ата си година. В края на 2009 година една моя приятелка организира барбекю. Покани ме и ме попита дали може да викне още някого. Съгласих се, защото нямах представа какво е намислила. Саша влезе по време на вечерята. Косата му беше още мокра от душа. Беше облечен със спортен костюм, а на колената си носеше лед. Веднага ми хареса. Събота вечер, а той току-що е приключил тренировка. Определено беше мой тип.

Ядохме филе от риба, шегувахме се, а накрая си разменихме телефонните номера. Проблемите ни се появиха след една година. Когато бяхме в Лос Анджелис, той настояваше да живеем у тях, макар моята къща да беше на същата улица и определено беше по-уютна. Това беше типично мъжка проява или по-скоро проява на мъж от Източна Европа. Искаше да контролира всичко, да бъде център.

Не понасяше това, че аз изкарвам повече пари, че къщата ми е по-голяма. Усещах напрежение в него, че аз съм по-голямо име в тениса, отколкото той в баскетбола, макар и да не го обсъждахме на глас. На втората година се сгодихме. Това не беше точно подготовка за сватба, а по-скоро някакво славянско обяснение в любов. Един вид - аз имам само теб, ти имаш само мен. Подари ми огромен пръстен, който свалях само по време на мачове.

Постепенно обаче успехите ми на корта станаха за него все по-голям товар и проблем. Преди Ролан Гарос 2012 година започнах постепенно да се отделям от него. Спечелих в Париж и му се обадих по телефона. Той беше на тренировка, но вдигна. Поздрави ме. Благодарих му, че е бил с мен в трудните моменти, че ме е подкрепял и тласкал напред. Бях изпълнена с радостни емоции. Мислех, че и той се радва за мен.

Вечерта се чухме отново. Тонът му беше различен. Каза, че е гледал мача и церемонията по награждаването. Усетих, че ми е ядосан, защото не съм го споменала в речта си на церемонията по награждаването. Той мислеше единствено за това. Дадох си сметка, че от месеци чакам такъв знак и го получих. Отношенията ни приключиха тази вечер", пише Шарапова.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »