Финалът на "Игра на тронове" - тайна и от актьорите

Финалът на "Игра на тронове" - тайна и от актьорите
Източник: pixabay.com
A A+ A++ A

Продуцентите на култовия сериал "Игра на тронове" (Game of Thrones) ще заснемат няколко финала на поредицата, за да се предпазят от изтичане на последния епизод в интернет, предаде ТАСС.

Агенцията цитира интервю на програмния директор на телевизионния канал HBO Кейси Бойлс пред в. "Морнинг кол". "Известно ми е, че създателите на сериала снимат няколко версии на финала, за да не може никой да знае какво точно ще се случи накрая", заяви Бойлс.

Изданието отбелязва, че ще се наложи дори и на актьорите да изгледат последния епизод, защото и те няма да знаят с кой точно финал ще приключи поредицата.

Снимките на осмия сезон на "Игра на тронове" ще започнат през месец октомври. Последната серия на предишния сезон беше излъчена на 27 август 2017 г. Тя стана най-популярната за цялата история на сериала.

Излъчването на поредицата беше съпроводено с много предварителни изтичания в интернет на отделни епизоди. Хакери успяваха да проникнат в системите на HBO и да пуснат в мрежата или цяла серия, или нейното съдържание.

 

За най-големия гаф обаче си беше виновен самият телевизионен канал -в случая HBO Spain. Той по погрешка пусна в ефир шестата серия няколко дни преди премиерата ѝ, припомня агенцията.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Култура
Последно от Култура

Всички новини от Култура »