Проговори бившият депутат Живко Мартинов, обвиняем по "Суджукгейт"

Проговори бившият депутат Живко Мартинов, обвиняем по "Суджукгейт"
източник:pixabey.com
A A+ A++ A

"Няма фирма в Добрич, която да може да произведе 4 тона суджук", коментира пред НОВА Живко Мартинов, ексдепутатът от ГЕРБ, който е обвинен за шест престъпления. 

Разследването срещу Мартинов започна, след като бизнесмен от Добрич се оплака, че от него се искало да предаде 4 тона суджук. 

Живко Мартинов пък твърди, че човекът, подал сигнала, му дължи пари за наеми. „Аз направих постъпления, за да си искам сумата, но се оказа, че трите фирми, които имаха договори с мен, са продадени на хора в неравностойно положение”, заяви Мартинов.


„Нормално е да бъда обиден. 11 години съм слугувал на ГЕРБ, като не съм искал нищо в личен план. Нормално е човек да се чувства обиден, когато е работил в полза на партията”, добави той.


 „Аз съм чел делото, след като му повдигнаха обвинение. В папките няма една експертиза”, коментира Христо Ботев, адвокатът на Живко Мартинов. 

Мартинов заяви, че не е "добрички шейх", а по повод коментарите, че е бил сред мълчаливите в НС, обясни, че е "човек от бизнеса", не е "лице, което да говори политически фрази". "Ако ме питате за работа и търговия, бих ви казал...", допълни той.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »