Ново поколение Viber стикери от Credissimo

Ново поколение Viber стикери от Credissimo
A A+ A++ A

 

Credissimo e сред първите компании в региона с иновативно присъствие във Viber 

 

   Водещата ФинТек компания Credissimo e сред първите партньори на Viber на Балканите, които предлагат на потребителите кликаеми стикери.

   Новият пакет „Стига глупости!“ позволява на потребителите да изразяват емоциите си и да споделят различни ситуации от ежедневието си. Те предоставят възможност на всеки да кликне и да бъде насочен към credissimo.bg, където получава допълнителна информация и се възползва от редица предимства. Кликаемите стикери правят връзка с уебсайта на компанията, като им предоставят опцията да заявят с няколко клика, желана от тях сума, с преференциална отстъпка от оскъпяването.

   Credissimo предлага на потребителите на Viber пакет от 24 уникални стикера.Те са вдъхновени от популярни образи от рекламите им инавлезли в ежедневието актуални фрази. Ново поле за изява намира и най-добрият служител на компанията — SIMO, познат като първият чатбот за заявяване на онлайн кредити във Facebook Messenger.

    Стартиращото партньорство между Viber и Credissimo е поредното доказателство, че иновативните решения са посоката, в която модерните компании трябва да се развиват, за да могат да предложат удобни за клиентите си услуги. Иновациите, които Credissimo въведоха в последните години, са ясен пример, че компанията е готова да отговаря на потребностите на своите потребители, като следва световните тенденции във ФинТек индустрията. Чрез внедрените автоматизирани процеси и нововъведения в сферата, дружеството е предпочитан партньор за големи международни корпорации, които се доверяват и споделят своя опит и експертиза.

   Чрез публичния акаунт в комуникационната платформа, Credissimo предлага на последователите си допълнителен канал, в който могат да заявят кредит онлайн и да научат първи за ексклузивни промоции и новини, както и полезни съвети, свързани с финансите. Стикерите се радват на огромен интерес – доказателство за това са стотиците хиляди сваляния, осъществени в рамките на първата седмица от публикуването им. А публичният Viber канал на компанията достигна до трето място по големина и популярност в страната, отново в рамките на седем дни.

Стикер пакетът „Стига глупости“ е безплатен за сваляне във Viber Sticker Market на адрес: https://stickers.viber.com/pages/credissimo_bg 

 

За Credissimo (credissimo.bg):

Credissimo е българска ФинТек компания, основана през 2007 г., от 2016 г. има дейност и на пазара на република Македония. Със своя 10-годишен опит и над 2,000,000 потребители на credissimo.bg, за трета поредна година фирмата е №1 в онлайн кредитирането на българския пазар1 и е една от водещите и най-бързо развиващите се технологични компании в България.

Компанията има актуален кредитен рейтинг издаден от Българската Агенция за Кредитен Рейтинг (БАКР) - “стабилна“ или ВВB- - максималния допустим за територията на България. Трайно позиционирана в онлайн пространството, компанията е активен поддръжник на безхартиената икономика и на пестенето на енергия и материали.

Екологосъобразната й дейност бе отбелязана с наградата за най-зелена компания в категорията „Финансови, банкови, счетоводни и правни услуги“, както и специалната награда „Безхартиен офис“ в едноименния конкурс на b2b Media. Credissimo притежава собствена CRM платформа за цялостно управление на процесите по обработка на заявления за кредит в реално време, която позволява, при определени условия, един кредит да бъде разгледан, одобрен и отпуснат в рамките на минути.

Credissimo е член-основател на Асоциацията за Отговорно Небанково Кредитиране (АОНК). Като член на АОНК, в интерес на потребителската защита, участва активно в обученията и контактите с правоприлагащите органи като Комисията за Защита на Потребителите (КЗП) и Комисията за Защита на Личните Данни (КЗЛД. Credissimo е индивидуален и колективен член на секторната помирителна комисия към КЗП и е колективен член на КРИБ.

#SIMO #стикери #Viber #Credissimo

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"