Варненски адвокат обижда дете на плажа

Варненски адвокат обижда дете на плажа
източник: dariknews.bg
A A+ A++ A

Варненски адвокат беше глобен за хулиганство, след като първо обижда малко момченце на плажа, а след това буйства в районното полицейско управление, съобщават от пресслужбата на Апелативната прокуратура в морската столица. 

Инцидентът е станал в късния следобед в неделя на ивицата в квартал „Аспарухово”. Юристът с инициали К.К. се скарал с 3-годишното дете и започнал да му отправя обидни думи, а после го бутнал на пясъка и то се разплакало. 

Действията му била забелязани от бащата на момченцето, който по това време бил в морето. Мъжът излязъл от водата, взел плажен чадър и подгонил с него виновника. 

Семейството на детето повикало полиция, която отвела юриста в местното районно управление. Там той продължил да буйства и да обижда униформените служители. Заради поведението му се наложило да бъде задържан за определено време. 

Срещу него е била образувана преписка по Указа за борба с дребното хулиганство, която прокуратурата внесла в Районния съд, а той наложи на адвоката глоба в размер на 100 лева.  

#хулиганство #районно полицейско управление #преписка #глоба

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »